Helene Olafsen ble mamma for kort tid siden. Nå er hun tilbake på jobb, og deler sine tanker om sin første tid med baby i hus. Vis mer

Helene Olafsen:

Tilbake i «Senkveld» etter fødselen

Under tre uker at programlederen fikk en sønn er hun tilbake på skjermen.

Publisert
Sist oppdatert

15. mars kunne Helene Olafsen (30) og forloveden Jørgen Nilsen (29) ønske sønnen Louie velkommen til verden.

Paret bekreftet selv nyheten på Instagram dagen etter.

«Velkommen til verden, lille Louie», skriver den nybakte faren til et bilde av forloveden og parets nyfødte sønn, skrev Nilsen under bildet av Olafsen og den nyfødte gutten.

Olafsen hadde i utgangspunkt termin 12. mars, men den dagen stilte hun høygravid opp på sending. Det ble imidlertid for et tomt studio, ettersom det samme dag var blitt innført strenge krav fra myndighetene i forbindelse med coronaviruset.

BLITT MAMMA: Helene Olafsen forteller om livet som nybakt mamma i denne ukas «Senkveld». Video: TV 2 Vis mer

Tilbake på jobb

Også forrige lørdag dukket Olafsen opp på skjermen, men likevel ikke som fullverdig programleder. Det gjør hun imidlertid denne fredagen.

- Jeg må bare bekrefte at Helene Olafsen er tilbake som programleder i morgen i «Senkveld», og det gleder vi oss til, sier pressekontakt Unn Grethe Berge til Se og Hør.

Det var lenge knyttet stor spenning rundt hvem som skulle være Olafsens arvtaker i forbindelse med fødsel og permisjon, men nå ser det altså ut til at hun styrer skuta selv.

Se og Hør har foreløpig ikke lykkes i å få en kommentar fra Olafsen.

Det var for øvrig også under innspillingen av «Senkveld» i september i fjor, at Olafsen først avslørte gravidnyheten - til stor overraskelse for både Stian Blipp og resten av publikum.

Nyheten om familieforøkelsen kom bare måneder etter at Olafsen og Nilsen avslørte at de skulle bli samboere. Da hadde duoen kjøpt seg hus sammen, og den siste tida har de vært opptatt med oppussing før deres førstefødte kom til verden.

Spennende fjorår

2019 bydde på flere store øyeblikk for paret. Ikke bare ble de samboere og kunne dele den gledelige babynyheten - de ble også forlovet.

Det var i november at Olafsen avslørte at hun hadde svart «ja» da kjæresten gikk ned på kne og hadde sørget for et romantisk vinterfrieri.

- Han hadde alt perfekt timet. Han hadde pyntet med masse julelys hele veien ned mot sjøen, som han skrudde på samtidig. Det var rødt og glorete, helt «over the top». Men jeg skjønte det da lyset kom på. Han sto der nede med ti røde roser, opplyst av rødt lys, og gikk ned på kne. Det var veldig romantisk, sa Olafsen til Se og Hør etter frieriet.

Den pensjonerte snowboardkjøreren og kjæresten bekreftet at de var kjærester høsten 2018. Da hadde de året før danset sammen og vunnet dansekonkurransen «Skal vi danse».

NY MAKKER: Helene Olafsen er nybakt mamma, og i den anledning leter Stian Blipp etter en ny person han kan lede «Senkveld» sammen med. Vis mer

LES OGSÅ: Camilla Pihl ble mamma for første gang

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer