Tilbake i rampelyset etter bruddet

Tom Cruise har holdt en lav profil etter skilsmissen fra Katie Holmes, men viste seg på London-premieren på sin nye film.

Publisert
Sist oppdatert
Se intervju med Tom Cruise i videoen over! SEOGHØR.NO: Tom Cruise (50) og eks-kona Katie Holmes (33) har vært faste gjengangere i underholdningsnyheter denne høsten etter at det ble kjent at de skiller seg etter seks år ekteskap.Bruddet skal ha vært svært tøft for de to stjernene og spesielt for datteren Suri (6). Deres kamp for omsorgen for datteren har blitt fulgt av fans og presse verden rundt.Holmes ser ut til å stråle etter bruddet og spiller nå i Broadway-stykket «Dead Accounts», som hadde premiere i slutten av november. HER KAN DU SE DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV Og mens Katie stadig blir observert i New York og nå ser mer fornøyd ut enn på lenge, har Tom holdt seg unna rampelyset. Denne uken gjorde han derimot et unntak for å kaste glans over London-premieren på sin nye film «Jack Reacher». Tom smilte og lo og skrev autografer til ivrige fans.  Nylig feiret derfor Suri den amerikanske høytiden Thanksgiving sammen med pappa Tom i Storbritannia, mens mamma Katie var sammen med sin familie i Ohio.Men i julehøytiden kan ingen ta fra 34-åringen samværet med datteren, ogsammen skal de feire jul med Kates foreldre og søsken.  Følg Se og Hør på Facebook, Twitter: @se_og_hoer, og Instagram: seoghoer. Last ned vår gratis mobil-app på iTunes og Google Play, og kjøpe Se og Hør på iPad her. Har du et tips til oss? Trykk her og du kan bli 25.000 kroner rikere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer