EN NATT TIL: Britneys yngste sønn Jayden James må tilbringe en natt til på SouthWest Mississippi Regional Medical Center, men har nå fått beskjed om at han blir frisk. Foto: All Over Press
EN NATT TIL: Britneys yngste sønn Jayden James må tilbringe en natt til på SouthWest Mississippi Regional Medical Center, men har nå fått beskjed om at han blir frisk. Foto: All Over PressVis mer

Tilbake i mammas armer

Faren over for Britneys syke sønn.

SEHER.NO: Popstjernen Britney Spears (26) kan endelig puste lettet ut, etter at hennes yngste sønn Jayden James (2) søndag ble innlagt på sykehus i hui og hast.

Ifølge People har legene nå gitt "Womanizer"-sangerinnen beskjed om at Jayden James vil bli helt frisk.

Hva som førte til at den vesle gutten fikk store utslett på kroppen, har de imidlertid ikke klart å finne ut av, ifølge People.

- De er rett og slett ikke sikre, sier en kilde til bladet.

Foreløpig tror legene plagene kan skyldes en allergisk reaksjon på noe Jayden James har spist.

Britney og hennes mamma Lynne har tilbragt natten på sykehuset Southwest Mississippi Regional Medical Center, og ifølge en melding på hennes hjemmeside vil Spears ta med seg sønnen hjem i morgen.

Britney Spears og sønnene Sean Preston og Jayden James var sammen med hennes foreldre og søsteren Jamie-Lynn i hennes barndomshjem i Kentwood da den dramatiske episoden inntraff.

Jayden James far Kevin Federline har foreløpig ikke kommentert sønnens sykdom.

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no!

LES OGSÅ: Mamma vil lage film om Britneys liv