Tilbake i form etter fødselen

«Shopaholic»-stjernen skjulte graviditeten for filmfolka...

ANTE IKKE AT HUN VAR GRAVID: Isla Fishers medskuespillere ante ikke at hun var gravid. Her sammen med Andy Serkis og Simon Pegg på premieren i London. Foto: All Over Press
ANTE IKKE AT HUN VAR GRAVID: Isla Fishers medskuespillere ante ikke at hun var gravid. Her sammen med Andy Serkis og Simon Pegg på premieren i London. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Isla Fisher (34) returnerte på den røde løperen med et smell i en liten rød kjole i natt. Dette er første gangen skuespilleren har vist seg offentlig siden hun ble mor for andre gang.

34-åringen viste frem sine flotte former i en stram Dolce & Gabbana kjole, da hun ankom den britiske premieren på sin nye film «Burke And Hare».

Fisher, som giftet seg med komikeren Sacha Cohen i mars, kom sammen med filmkollegaene Simon Pegg, Andy Serkin og Jessica Hynes på premieren i London.

Da Isla fikk sitt første barn, Olive, for tre år siden, var stjernen raskt ute med å ta av seg babyvekten, men denne gangen ser det ut til at hun har blitt glad i sine graviditetskurver, og har ikke tatt av seg like mye, skriver DailyMail.

Den tidligere «Home and Away»-stjernen har tidligere holdt en lav profil rundt sin graviditet, men nå avslører hun at hun skjulte graviditeten for filmfolkene under innspillingen i Skottland.

- Jeg var faktisk gravid da vi spilte inn filmen, og jeg var svært morgenkvalm. Jeg klarte ikke å spise noe som helst, og kastet opp hele tiden. Simon Pegg er nok den minst observante skuespilleren på planeten, fordi han la ikke merke til det. Jeg antar at han bare trodde at jeg var den typiske bulimiske skuespilleren fra Hollywood, sier Fisher til DailyMail.

«Star Trek»-stjernen Simon ler nå av at han ikke skjønte at Isla var gravid før to måneder senere.

- Jeg viste ikke at hun var gravid. Jeg merket at hun hadde humørsvingninger, men jeg skjønte ikke hvorfor. Hun klarte virkelig å holde på en stor hemmelighet. Da jeg så henne et par måneder senere var hun stor som en ballong, sier Pegg.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Joda, hun var gravid!