Tilbake i eksmannens armer

24 år etter bruddet vekker dette bildet oppsikt.

SEOGHØR.NO: På 80-tallet var skuespiller Sean Penn (53) og «Like a Virgin»-stjernen Madonna (55) et av verdens hotteste ektepar.

Ekteskapet var fylt av både altoppslukende kjærlighet og bitter sjalusi, men da Sean Penns voldlige oppførsel gikk ut over kona - og ikke bare paparazziene - gikk ekteskapet mellom superkjendisene i oppløsning.

Paret var gift fra 1985 til 1989.

Men nå ser det ut til at de to eksene har funnet tonen med hverandre igjen - riktignok bare som venner.

Tirsdag denne uken tok Penn turen innom Gagosian Gallery i New York, hvor ekskona holdt kjendisfest i regi av sin kunstutstilling #SecretProjectRevolution.

Penn tok et godt tak rundt Madonna da han ankom festen, og de to poserte velvillig for fotografene sammen.

Det fire år lange ekteskapet ga ikke paret noen smårollinger, men de har begge barn på hver sin kant.

Sean Penn har datteren Dylan Frances (22) og sønnen Hopper Jack (20) med ekskona Robin Wright (47).

MED BARNA: Sean Penn og ekskona Robin Wright med deres felles barn Dylan Frances og Hopper Jack på familieferie i Mexico i 2006. Foto: Stella Pictures
MED BARNA: Sean Penn og ekskona Robin Wright med deres felles barn Dylan Frances og Hopper Jack på familieferie i Mexico i 2006. Foto: Stella Pictures Vis mer

Mens Madonna på sin side har datteren Lourdes (snart 17) med sin tidligere personlige trener Carlos Leon (47), Rocco (13) med eksmannen Guy Ritchie (45), og adoptivbarna David Banda (8) og Mercy James (8).

BARNEFLOKK: Madonna har til sammen fire barn. Her på tur med Rocco (t.v.), David og Mercy. Eldstedatteren Lourdes var ikke med da bildet ble tatt. Foto: All Over Press
BARNEFLOKK: Madonna har til sammen fire barn. Her på tur med Rocco (t.v.), David og Mercy. Eldstedatteren Lourdes var ikke med da bildet ble tatt. Foto: All Over Press Vis mer

I dag er Madonna kjæreste med den franske danseren og modellen Brahim Zaibat (25), mens Sean Penn er blitt linket til den spanske modellen Cristina Piaget den siste tiden. Senest i august var de to på romantisk ferie på Ibiza.

LES OGSÅ: - Synes du ånden min er fin?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer