KLEMMER TIL: Kevin Federlines ekskone ser alt annet enn forsmådd ut der hun gir eksen en svært god klem under festen. Foto: All Over Press
KLEMMER TIL: Kevin Federlines ekskone ser alt annet enn forsmådd ut der hun gir eksen en svært god klem under festen. Foto: All Over PressVis mer

Tilbake i eksens armer

Kevin Federline gjør ingenting for å dempe romanseryktene.

SEHER.NO: Ny romanse?

Kevin Federline (30) og hans ekskone Shar Jackson (32) satte på nytt fart i romanseryktene, da de i helgen festet sammen på Las Vegas -nattklubben Blush Boutique.

Anledningen var "Moesha"-skuepillerens bursdag, og hun fikk både kyss, klapp og klem i gave fra Kevin, som hun har to barn med. 

Eks-paret ble sett i lange omfavnelser på dansegulvet, og tidligere på dagen ble de observert sammen på Prive, VIP-loungen på Tao Beach og det nyåpnede stedet Lavo i Las vegas.

Overraskelse

Ifølge aceshowbiz.com, dukket Federline uventet opp på nattklubben for å overraske eks-kjæresten på bursdagen hennes, noe den overraskede jubilanten ikke så ut til å ha noe imot.

- Folk samlet seg for å se hva alt oppstyret var og fant Shar og Kevin mens de delte en svært offentlig omfavnelse og et kyss, forteller et øyevitne til nettstedet.

Shar, på sin side, heller kaldt vann i blodet på spekulantene ved å påstå at det ikke er annet enn godt vennskap mellom de to.

- Vi var venner før vi ble sammen, og vi kommer alltid til å være venner, forteller hun til magasinet People.

Shar tok imidlertid villig imot både klemmer og kyss fra sin tidligere kjæreste, til tross for at han dumpet henne etter å ha gjort Britney Spears (26) gravid.

Dette er ikke første gangen paret har blitt sett sammen den siste tiden.

Da K-Fed feiret bursdagen sin på nattklubben Pure i Las Vegas i mars, var nemlig Shar invitert til å delta på festilghetene sammen med sin tidligere kjæreste.

Litt overraskende er det derfor at Shar Jackson for tiden er å se på TV3-programmet "Forsmådde eks-koner" som programleder.

Programmet handler om kvinner og menn som har blitt såret av sine kjærester og Shar, sammen med Angie Everheart og Marla Maples, skal hjelpe dem med å komme tilbake i dating-modus, og kanskje også gjøre eksen litt sjalu.


LES OGSÅ: - K-Fed er ikke faren

Har du et kjendistips? Send det til Seher@seher.no!