<strong>AMMET SEG I FORM:</strong> Eva Herzigova hevder selv at ammingen har fått henne tilbake i form.  Foto: All Over Press
AMMET SEG I FORM: Eva Herzigova hevder selv at ammingen har fått henne tilbake i form. Foto: All Over Press Vis mer

Tilbake i bikiniform etter fødselen

Eva Herzigova kastet klærne på stranda under tre måneder etter at hun ble mamma.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den 13. mars ble supermodellen Eva Herzigova (38) mamma for andre gang, da hun sammen med kjæresten Gregorio Marsiaj fikk sønnen Philip.

Og i likhet med mange andre supermodeller, hadde ikke Herzigova noen vanskeligheter med å bli kvitt babyvekten. Det viste stjernen da hun besøkte den italienske badebyen Varigotti sammen med familien denne uken.

Iført en mønstrete bikini, viste Herzigova at hun er tilbake i toppform under tre måneder etter fødselen. Modellen har ifølge The Sun tidligere avslørt at amming er hemmeligheten hennes bak vekttapet.

Den tsjekkiske supermodellen slo gjennom for alvor i 1994, da undertøysbildene av henne i en Wonderbra-reklame stoppet trafikken. I en alder av 38 år er hun fortsatt en av verdens mest etterspurte modeller.

Eva og Gregorio har i tillegg til Philip sønnen George (3 1/2) sammen.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Nøt romantikken på stranden 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer