STRENGT REGIME: Adriana Lima har tidligere avslørt strenge trenings- og diettregimer i forbindelse med Victoria's Secret-jobben sin. Alt tyder på at hun hadde forberedt seg grundig også denne uken, da hun hadde sin første bikini-shoot etter at hun fik Foto: Stella Pictures
STRENGT REGIME: Adriana Lima har tidligere avslørt strenge trenings- og diettregimer i forbindelse med Victoria's Secret-jobben sin. Alt tyder på at hun hadde forberedt seg grundig også denne uken, da hun hadde sin første bikini-shoot etter at hun fik Foto: Stella Pictures Vis mer

Tilbake i bikini etter fødselen

Victoria's Secret-modell Adriana Lima viser seg i badetøy-kampanje åtte måneder etter svangerskapet.

Publisert
SEOGHØR.NO: Modell og tobarnsmor Adriana Lima (31) ble mamma for annen gang i september i fjor. Og nå, åtte måneder senere, er hun tilbake i toppform på bikini-shoot for Victoria's Secret.

Denne uken ble den flotte 31-åringen fotografert i en rekke ulike bikinier på den karibiske øya Saint Barths.

Den brasilianske modellen var diskret sminket, slik at hennes flotte figur stod i fokus mens hun poserte i vannkanten. Nettstedet RadarOnline har kun godord å si om Limas første badetøy-kampanje etter at hun fødte datteren Sienna (8 mnd.).

«Adriana så nydelig ut i flere små bikinier - en med leopardmønster, en med blomster og en knall grønn - som avslørte at hun har en fantastisk flat mage, veltrente ben og en perfekt rumpe», skriver nettstedet rosende om de ferske bildene.

Og Lima, som skal ha fått tilbake formen ved hjelp av boksing, har sørget for ikke å glemme sine modellkunster i «ammetåka». Bare to måneder etter fødselen stilte hun på catwalken i Victoria's Secrets årlige undertøysshow. Modellen har tidligere vakt oppsikt med uttalelser om at hun pleier å unngå fast føde i ni dager før showet - noe hun forhåpentligvis avvek fra i høst.

Etter forrige fødsel, da datteren Valentina (3) kom til verden, skal toppmodellen ha lagt på seg 12 kilo og brukt ett år på å komme seg tilbake i modellform. 

- Jeg spiste alt jeg hadde lyst på, datteren min var min første prioritet, har hun tidligere uttalt om sin første graviditet.

Men ut fra disse bikinibildene å dømme, har nok skjønnheten skeiet mindre ut under svangerskap nummer to. Tobarnsmoren kan i hvert fall skrive under på at «oppdrag sommerkropp» allerede er mer enn godt nok utført.
 
Se flere bilder fra bikini-shooten i billedkarusellen nederst i saken!

Adriana Lima er gift med Marko Jaric (34), en serbisk basketballstjerne. Paret giftet seg på Valentinsdagen i 2009.LES OGSÅ: Har funnet tonen med Kelly-«look-alike»

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer