ER DE SAMMEN IGJEN? Sienna Miller og DJ-en George Baker var sammen i 2009, og nå spekuleres det i om paret har funnet tonen igjen. Her er de fotografert under US Open-turneringen i september samme år.  Foto: Stella Pictures
ER DE SAMMEN IGJEN? Sienna Miller og DJ-en George Baker var sammen i 2009, og nå spekuleres det i om paret har funnet tonen igjen. Her er de fotografert under US Open-turneringen i september samme år. Foto: Stella Pictures Vis mer

Tilbake hos ekskjæresten?

- Han tror at hun er klar for å droppe de andre og bare være med ham.

Publisert
SEHER.NO: Etter at det i januar ble slutt mellom superparet Sienna Miller (29) og Jude Law, er det blitt spekulert heftig i Millers kjærlighetsliv. Stjernen har blant annet blitt koblet til den britiske skuespilleren Tom Sturridge (25).

Men nå hevder Daily Mail at det er en ny mann som gjelder for blondinen. Den britiske tabloidavisen skriver nemlig at 29-åringen skal ha funnet tilbake til ekskjæresten George Baker, som hun først datet i 2009.

Baker, som er kjent som DJ-en Slinky Wizard, skal ha vært på en rekke stevnemøter med Miller den siste tiden. Men han er angivelig ikke den eneste mannen i Millers liv.

- Sienna kontaktet George da det ble slutt mellom henne og Jude, og spurte om han ville møtes. Hun gjorde det klart for ham at hun også datet andre folk. Han har ventet nå, og nå tror han at hun er klar for å droppe de andre og bare være med ham, sier en kilde ifølge Female First til avisen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her er hun på vei til hemmelig date

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer