Tilbake hos ekskjæresten

Audrina Patridge nøt en romantisk tur i parken med sin gamle flamme.

LYKKELIG IGJEN?: Ferske bilder av Audrina Patridge og Corey Bohan tyder på at det tidligere kjæresteparet har funnet tilbake til hverandre... Her er skjønnheten avbildet under innspillingen av sin nye TV-serie.  Foto: Stella  Pictures
LYKKELIG IGJEN?: Ferske bilder av Audrina Patridge og Corey Bohan tyder på at det tidligere kjæresteparet har funnet tilbake til hverandre... Her er skjønnheten avbildet under innspillingen av sin nye TV-serie. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Den tidligere «The Hills»-stjernen Audrina Patridge (25) gjorde det tidligere i vår slutt med BMX-kjøreren Corey Bohan for andre gang.   

Bruddet medførte blant annet en rekke stygge Twitter-meldinger fra Bohan om TV-stjernen, og kort tid etterpå ble skjønnheten koblet til polospilleren Nic Roldan.

Deres romantiske forhold ble omtalt som morsomt og blomstrende, men nå har forelskelsen tilsynelatende passert. Torsdag denne uken ble Patridge nemlig fotografert i en park i Los Angeles sammen med - ja, ekskjæresten Corey Bohan!

«De to ble observert sammen igjen i går i Griffith Park i Los Angeles - de kysset, holdt hender og hadde piknik foran fotografene» skriver nettsiden TooFab, som også viser bildene av de gjenforente turtelduene.

De ferske fotografiene viser de to smilende på luftetur med Patridges lille hund, enten hånd i hånd eller tettere omslynget. Det tilsynelatende gjenforente paret tok seg også tid til å stoppe opp for å utveksle romantiske kyss, før de slo seg ned for å kose seg med pikniken sin.

«Gikk akkurat en liten tur i Griffith Park... for en nydelig dag!!» skriver 25-åringen på Twitter-profilen sin.

Det kan bli interessant å se hvor lenge idyllen vil vare denne gangen, og om det snart er Nic Roldans tur til å poste bitre Twitter-meldinger om skjønnheten...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Forelsket i 32 år yngre mann