Zac Efron:

Tilbake hos dama etter bruddryktene

Det kan være vanskelig å bli klok på Zac Efrons kjærlighetsliv.

BRUDDRYKTER: Det så plutselig ut til at Zac Efron og hans nye flamme hadde gått hver til sitt. Nå får de derimot fansen til å klø seg i hodet. Foto: MCCFL/ Splash News/ NTB
BRUDDRYKTER: Det så plutselig ut til at Zac Efron og hans nye flamme hadde gått hver til sitt. Nå får de derimot fansen til å klø seg i hodet. Foto: MCCFL/ Splash News/ NTB Vis mer
Publisert

Det er tilsynelatende lite som skal til i Hollywood før man kaprer spalteplass, og det blir hyppig spekulert herfra til månen om kjendisers forhold. Sånn er det også for «High School Musical»-stjernen Zac Efron (33), som skal ha datet den australske modellen Vanessa Valladares det siste halve året.

I november ble det imidlertid kjent at duoen hadde gått hver til sitt, fem måneder etter at de først møttes.

Nå kan det derimot se ut til at kilder nær paret var litt for raske på avtrekkeren da de gikk ut med det angivelige bruddet.

ROMANSERYKTER: Zac og Vanessa verner godt om forholdet, men har likevel blitt tatt på fersken flere ganger - som her tidligere i sommer. Foto: NTB
ROMANSERYKTER: Zac og Vanessa verner godt om forholdet, men har likevel blitt tatt på fersken flere ganger - som her tidligere i sommer. Foto: NTB Vis mer

Sammen igjen?

Duoen har nemlig bitt gjenforent etter bruddryktene, og ifølge Us Magazine ble de observert sammen i Adelaide i Australia forrige uke. Efron bor for tiden «down under» i forbindelse med innspillingen av sin kommende film, «Gold».

Paret, som foreløpig har vernet godt om detaljene i forholdet sitt, møttes på en kafé i Australia i juni, og skal raskt ha funnet tonen. De har i ettertid blitt observert sammen en rekke ganger, blant annet på lunsj og hånd i hånd på spaserturer.

Romantiske skiturer har også stått på planen for Efron og flammen, og en kilde har tidligere uttalt til Us Magazine at Vanessa ofte tilbringer tid hjemme hos filmstjernen.

- De er begge betatt av hverandre, sa kilden.

For en knapp måned siden så det som nevnt ut til at duoen hadde gått hver til sitt.

- Zac og Vanessa virket som ekte vare. De var helt oppslukt av hverandre. Så når han bestemte seg for å slå seg ned i Australia over en lengre periode, foreslo han at de skulle kjøpe sitt første hjem sammen, sa en kilde den gang.

Paret skal ha vært på noen visninger, men skuespillerens jobb skal til slutt ha gjort det umulig for dem å tilbringe så mye tid sammen som de ønsket.

Vil slå seg til ro

Det er liten tvil om at Zac Efron er og forblir en populær mann. Helt siden han ble kjent gjennom «High School Musical»-filmene i ungdomsårene har han vært svært ettertraktet, og «alles» øyne følger ham hvor enn han går.

Det er heller ingen hemmelighet at en rekke kvinner har fått en sjans hos Hollywood-stjernen. Etter sitt fem år lange forhold til skuespillerkollega Vanessa Hudgens, har det nemlig vært såkalt gjennomtrekk i Efrons kjærlighetsliv - men det skal ikke stå på at han ikke ønsker å slå seg til ro.

SETTES UT: Zac Efron blir satt ut når han besøker «Ellen DeGeneres Show». Se hvorfor! Video: TV3 Vis mer

I et intervju med magasinet Cosmopolitan allerede i 2017 kunne han avsløre at han hadde et ønske om nettopp det - å slå seg til ro.

- Jeg har ikke tenkt så mye over det å slå seg til ro før nå nylig. Nå som jeg nærmer meg 30-årene, er jeg mye sammen med folk i flotte forhold. Jeg innser at man må finne sin egen lykke før man kan gjøre andre lykkelige, sa Efron den gang.

Nå som han også har bosatt seg i Australia, gjenstår det å se hva som skjer videre i forholdet mellom han og den australske modellen.

LES OGSÅ: - Tar forholdet et steg videre

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer