Tilbake fra Europa - tok skjegget til Golden Globe

... og Elle MacPherson lot seg sjarmere av Ashton Kutcher da de delte ut pris sammen.

SAMMEN: Asthon Kutcher og Elle MacPherson delte ut pris under Golden Globe-showet som var i helgen.
SAMMEN: Asthon Kutcher og Elle MacPherson delte ut pris under Golden Globe-showet som var i helgen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Etter skilsmissen med Demi Moore (49) trengte Ashton Kutcher (33) en etterlengtet ferie, og dro på «business and pleasure»-tur til blant annet Sverige, Tyskland, Italia og Hellas.

I løpet av turen hadde Kutcher lagt an helskjegg og fått langt hår, og så svært så kjekk ut der han vekslet på å jobbe og feste med ukjente brunetter.

2. januar var han tilbake igjen i USA, og denne helgen var han tilstede på Golden Globe, der han delte ut en pris med supermodell Elle MacPherson (47).

Men borte var skjegget og de lange lokkene.

For den vakre modellen var nettopp det å dele ut prisen med den kjekke skuespilleren høydepunktet under det stjernespekkede showet.

- Favorittdelen var absolutt å presentere prisen med Ashton. Mye av grunnen er at vi er like høye. Han er nok den eneste jeg kunne delt ut en pris med, avslører «The Body» til Us Magazine.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Trist å måtte betale for å få en venn

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer