FALT STYGT: Den 23. januar var uhellet ute for alpinist Aksel Lund Svindal, da han stod ned monsterbakken i Kitzbuhel i Østerrike. Han måtte opereres for røket korsbånd, men knappe to uker etter ulykken er han tilbake i trening.  Foto: Afp/ NTB Scanpix
FALT STYGT: Den 23. januar var uhellet ute for alpinist Aksel Lund Svindal, da han stod ned monsterbakken i Kitzbuhel i Østerrike. Han måtte opereres for røket korsbånd, men knappe to uker etter ulykken er han tilbake i trening. Foto: Afp/ NTB Scanpix Vis mer

Tilbake etter ulykken

Nå er Aksel Lund Svindal i full gang med rehabiliteringen etter den stygge ulykken i Østerrike.

Publisert

SEOGHØR.NO: Bildene av Aksel Lund Svindals (33) stygge fall for snart to uker siden i verdens tøffeste utforløype – Kitzbühel i Østerrike – sjokkerte TV-seerne.

Den 100 kilo tunge muskelbunten ble kastet flere meter gjennom luften, og havnet i sikkerhetsnettet i nesten 100 kilometer i timen.

Etter ulykken måtte Svindal opereres, fordi han røk korsbåndet i det dramatiske fallet. Den populære alpinisten er imidlertid kjent for å takle motgang, og allerede nå er han tilbake på treningssenteret!

- Da er det på'n igjen, skriver han på instagram etterfulgt av emneknaggene #rehab og #trening.

Saken fortsetter nedenfor.

Well, here we go again... #rehab training

Et bilde publisert av Aksel Lund Svindal (@asvindal)

Lykkeønsningene på norsk, engelsk og tysk florérer i kommentarfeltet.

- Heier på deg! Lykke til, du er et forbilde for mange. Imponert over det du presterer, skriver flere under bildet.

Dagen etter ulykken var det en optimistisk Svindal som snakket med pressen.

– Det kunne vært verre. Det kunne vært bedre. Det er midt i haugen. Det er mye bedre enn worst case, fortalte Aksel Lund Svindal.

– Det er opp- og nedturer. Uansett hva som skjer, må jeg bare være forberedt på det. Det er uflaks. Vi vet alle at det er en risiko, skrev han på Facebook.

Dette bildet la han ut på Instagram etter ulykken.

LES OGSÅ: Aksel Lund Svindal i jordskjelvdrama i Chile

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer