Tilbake etter tragedien

Michelle Williams har endelig kommet over sorgen.

ALENEMOR: Michelle Williams har vært gjennom noen tøffe år etter Heath Ledgers dødsfall som alenemor for datteren deres Matilda.  Foto: Stella Pictures
ALENEMOR: Michelle Williams har vært gjennom noen tøffe år etter Heath Ledgers dødsfall som alenemor for datteren deres Matilda. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Søndag kan Michelle Williams (31) vinne Oscar for sin rolletolkning av Marilyn Monroe i «My Week with Marilyn». Skuespilleren har lenge vært borte fra rampelyset og filmen blir beskrevet som Williams comeback.

31-åringen har kun spilt i fire filmer siden 2008 – året eks-kjæresten Heath Ledger døde av en overdose. Sammen fikk paret datteren Matilda (7) og gjorde det slutt kun ett år før det tragiske dødsfallet.

Michelle og Matilda var naturligvis knust etter dødsfallet.

- Det var et tomrom i livene våre. Vi har prøvd å få det til å forsvinne, men det er går ikke. Det vi vil ha tilbake er umulig, sa skuespilleren den gangen til magasinet Marie Claire.

Williams synes det kan være utfordrende å være alenemor.

- Alle har utfordringer, alle opplever tragedier, men jeg fikk min veldig tidlig. Når ting er vanskelig som alenemor tenker jeg på hvor mye verre det hadde vært hvis jeg ikke hadde hatt penger.

«My Week with Marilyn» er nominert til to priser for beste skuespiller og beste mannlige birolle.
  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her er årets Oscar-nominerte   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer