Ida Fladen:

Tilbake etter operasjonen

I onsdagens episode av «Spårtsklubben» dukket det opp en mystisk gjest.

OPERERT: Ida Fladen har operert skjoldbruskkjertelen. Foto: Espen Solli
OPERERT: Ida Fladen har operert skjoldbruskkjertelen. Foto: Espen Solli Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I starten av mars delte «Spårtsklubben»-profil Ida Fladen (36) at hun hadde operert bort skjoldbruskkjertelen. Det fortalte hun i et lengre innlegg på Instagram sammen med bilder fra sykesengen.

«Selv om jeg deler i hytt og pine, er det noen ting som sitter litt langt inne for meg å være åpen om også. Sykdom har vært en ting jeg ofte har jobbet hardt for å holde borte fra offentligheten», skrev Fladen til bildene.

«Det er nok fordi jeg lever med kronisk sykdom og har møtt mye fordommer og lite forståelse de gangene jeg har vært åpen om det, både offentlig og privat», fortsatte hun.

Samtidig betrygget hun følgerne med at hun var trygt hjemme hos mora og hadde sørget for at noen «bad ass damer» ville steppe inn for henne på «Spårtsklubben».

Mystisk gjest

I onsdagens episode av «Spårtsklubben» var det Martha Leivestad (28) som var Fladens stedfortreder. Da fikk hun sammen med Mads Hansen (38), Erik Follestad (32) og Jon Martin Henriksen (31) besøk av en mystisk gjest i studio, ikledd en heldekkende grønn drakt.

Til tross for at drakten skjulte ansiktet på den mystiske grønne personen, gjenkjente Hansen gjesten umiddelbart.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer