Ida Fladen:

Tilbake etter operasjonen

I onsdagens episode av «Spårtsklubben» dukket det opp en mystisk gjest.

OPERERT: Ida Fladen har operert skjoldbruskkjertelen. Foto: Espen Solli
OPERERT: Ida Fladen har operert skjoldbruskkjertelen. Foto: Espen Solli Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I starten av mars delte «Spårtsklubben»-profil Ida Fladen (36) at hun hadde operert bort skjoldbruskkjertelen. Det fortalte hun i et lengre innlegg på Instagram sammen med bilder fra sykesengen.

«Selv om jeg deler i hytt og pine, er det noen ting som sitter litt langt inne for meg å være åpen om også. Sykdom har vært en ting jeg ofte har jobbet hardt for å holde borte fra offentligheten», skrev Fladen til bildene.

«Det er nok fordi jeg lever med kronisk sykdom og har møtt mye fordommer og lite forståelse de gangene jeg har vært åpen om det, både offentlig og privat», fortsatte hun.

Samtidig betrygget hun følgerne med at hun var trygt hjemme hos mora og hadde sørget for at noen «bad ass damer» ville steppe inn for henne på «Spårtsklubben».

SKREKKSKADE: Hanna Nordby var meget uheldig på «Robinsonekspedisjonen» og pådro seg en skrekkskade. Video: Viaplay/Rød Løper/Steffen Pettersen. Vis mer

Mystisk gjest

I onsdagens episode av «Spårtsklubben» var det Martha Leivestad (28) som var Fladens stedfortreder. Da fikk hun sammen med Mads Hansen (38), Erik Follestad (32) og Jon Martin Henriksen (31) besøk av en mystisk gjest i studio, ikledd en heldekkende grønn drakt.

Til tross for at drakten skjulte ansiktet på den mystiske grønne personen, gjenkjente Hansen gjesten umiddelbart.

SYKEHUSET: Michael Andreassen var blant deltakerne i «4-stjernes middag», og der fortalte han om den gangen han ble innlagt på sykehuset etter botox injeksjoner. Video: Discovery+ Vis mer

Han mente bestemt at det var «sjølveste» Ida Fladen.

Og det viste seg å være ingen ringere enn Fladen, til jubel og applaus fra gjengen i studio.

Til sine medprogramledere fortalte 36-åringen at det går bra, og at hun tror hun er klar for å være tilbake.

- Jeg har savnet dere såpass at jeg måtte kutte ned litt på sykmeldingen, fortalte Fladen.

Ida Fladen har i skrivende stund ikke besvart Se og Hørs henvendelser.

KUNNE IKKE GÅ: Emma Ellingsen forteller om den kjønnsbekreftende operasjonen i «Bloggerne». Video: Steffen Pettersen/TV 2 Vis mer

Kjekkeste i «Spårtsklubben»

Selv om gjengen var interessert i å se Fladens ferske arr, hadde hun fremdeles bandasje på. I programmet påpekte Hansen humoristisk at Fladen hadde blitt «halshogd» siden sist.

- På mange måter har jeg jo det, men sydd det på igjen da, svarte hun spøkefullt, og fortalte at det kommer til å bli et arr.

Tradisjon tro måtte medprogramledere utsette Fladen for en flause. I onsdagens episode hadde «Spårtsklubben» fått kloa i en video av Fladen i sykesenga. Selv husker hun ingenting fra hendelsen.

LUNSJ MED LILLI: Lilli Bendriss inviterer kjendiser over på lunsj i en serie på Dplay, og i første episode var det Ida Fladen som tok turen. Der fikk hun seg en stor overraskelse. Vis mer

I videoen stilte moren følgende spørsmål:

- Hvem er egentlig kjekkest i «Spårtsklubben», da?

Og da svarte Fladen:

- Jeg tenker Erik, jeg tenker Erik. Jeg gjør det.

LES OGSÅ: - Lykkelig nyoperert

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer