Tilbake etter kollapsen

Lillebjørn Nilsen ble sykmeldt etter at han falt om på konsert i Bergen. Nå har han gjort et etterlengtet comeback!

ALLTID GITARKAMERAT: Lillebjørn Nilsen deltok på Gitarkameratenes visefestival i helgen. Bildet er tatt ved en tidligere anledning. Foto: Espen Solli
ALLTID GITARKAMERAT: Lillebjørn Nilsen deltok på Gitarkameratenes visefestival i helgen. Bildet er tatt ved en tidligere anledning. Foto: Espen Solli Vis mer

SEOGHØR.NO: I oktober i fjor kollapset Lillebjørn Nilsen (63) på scenen i Grieghallen i Bergen under en konsert med Gitarkameratene.

Selv skyldte han på et illebefinnende mageonde.

- Jeg spiste av frukten i hotellrommet. Den var dynket med ananas som jeg ikke tåler. Noen mennesker tåler ikke ananas, delte han på Twitter.

Gitarkameratenes festival

Lillebjørn ble sykmeldt fra resten av turneen – men nå er han tilbake med bandet!

I år har Gitarkameratene gått sammen om å lage sin egen visefestival, «Gitarkameratenes visefestival» som ble arrangert i Sandefjord i helgen.

Her var Lillebjørn tilbake for fullt på scenen med kameratene sine – som var svært etterlengtet av mange fans.

KUNSTNER: Lillebjørn Nilsen foran et av bildene han stilte ut på Notodden. Foto: Espen Solli
KUNSTNER: Lillebjørn Nilsen foran et av bildene han stilte ut på Notodden. Foto: Espen Solli Vis mer

Flere strenger

Festivalen ble en suksess, og det har vært en travel uke for de fire rutinerte gitaristene: Denne uken blir Gitarkamerat Øystein Sunde (67) innlemmet i «Rockheim Hall of Fame».

Og Lillebjørn har vist at han har flere strenger å spille på. Sammen med Nils Ole Oftebro (69) og Eldar Vågan (53) har han i sommer stilt ut bilder på Telemarksgalleriet på Notodden, i utstillingen «Første gang – for tre modne herrer».

LES OGSÅ: Åpner seg om kjærligheten til kona