Tilbake der de viste kjærligheten for første gang

Justin Timberlake og Jessica Biel er sammen i Oslo igjen.

TILBAKE HOS DEN NORSKE FANSEN: Endelig er Justin Timberlake på norsk jord igjen - syv år etter forrige besøk. Torsdag kveld opptrer han på Telenor Arena utenfor Oslo. Her fra en konsert i London i fjor. Foto: Stella Pictures
TILBAKE HOS DEN NORSKE FANSEN: Endelig er Justin Timberlake på norsk jord igjen - syv år etter forrige besøk. Torsdag kveld opptrer han på Telenor Arena utenfor Oslo. Her fra en konsert i London i fjor. Foto: Stella Pictures Vis mer

SEOGHØR.NO: Torsdag formiddag ankom den amerikanske pop-kongen Justin Timberlake (33) Oslo, etter å ha avholdt konsert i MGP-byen København tidligere denne uken.

Samme kveld står Timberlake på scenen på Telenor Arena i forbindelse med turneen «JT 20/20 Tour» - syv år etter han var i Oslo for første gang.

Sommeren 2007 hadde Justin Timberlake tatt med seg kjæresten Jessica Biel til Norge, og Oslo ble det første stedet paret, som ble sammen i januar 2007, viste seg sammen offentlig for første gang.

VISTE KJÆRLIGHETEN: Justin Timberlake og Jessica Biel klarte ikke å holde hendene fra hverandre da de gikk hjem i Oslo-natten sommeren 2007. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
VISTE KJÆRLIGHETEN: Justin Timberlake og Jessica Biel klarte ikke å holde hendene fra hverandre da de gikk hjem i Oslo-natten sommeren 2007. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Turtelduene benyttet anledningen til å kose seg i hovedstaden, og var blant annet innom det populære området Aker Brygge. Omringet av sikkerhetsvakter gikk det nyforelskede paret hånd i hånd, og hadde kun øyne for hverandre.

- Visste ikke at Biel var i Oslo
 

Se og Hør-reporter Lasse Engeland (30) møtte paret på Aker Brygge, og overrakte dem en Se og Hør-lusekofte.

- Jeg hørte at han var på Aker Brygge og dro dit for å gi ham en lusekofte. Jeg tok bare med meg én lusekofte fordi vi ikke var klar over at Jessica Biel også var med. Da jeg ga den til ham sa han: «Jeg tror den er for liten», og på bilder senere ser man at han har gitt lusekoften til Jessica. Det er jo litt hyggelig da.

Torsdag formiddag la han ut et bilde fra konserten i København på Instagram, hvor han skrev: «Copenhagen was magic. Now your turn, Oslo #JT2020Tour #Norway».

Fra brudd til bryllup
 

Bildene av Jessica og Justin fra Oslo i 2007 ble snappet opp av amerikanske medier, og gikk siden verden rundt.

- De holdt hender og så veldig forelsket ut, foreller Lasse, som har møtt verdensstjernen i New York to ganger tidligere.

 Foto: Se og Hør
Foto: Se og Hør Vis mer

Til tross for at paret slo opp i 2010 fant de to tilbake til hverandre, og Justin fridde under en fjelltur til Montana julen 2011. Justin og Jessica giftet seg i en romantisk seremoni i Italia høsten 2012.

Paret har den siste tiden vært omsvermet av bruddrykter, ettersom de to ikke har vist seg offentlig siden i fjor høst. Men paret gjør bruddryktene til skamme - ettersom Jessica Biel er med ektemannen på turné.

Hun dokumenterte København-besøket ved å legge ut bilde av den velkjente lille havfruen-statuen på sin Instagramkonto. Om hun legger ut bilder fra Tigerstaden gjenstår å se, men paret er blitt observert utenfor Petter Stordalen-hotellet The Thief torsdag formiddag.

LES OGSÅ: Timberlakes sexy musikkvideo bannlyst fra YouTube