PÅ SYKEHUS: Tila Tequila måtte fraktes til sykehus etter at hun angivelig skal ha blitt forsøkt kvalt av fotballstjernen Shawne Merriman.  Foto: All Over Press
PÅ SYKEHUS: Tila Tequila måtte fraktes til sykehus etter at hun angivelig skal ha blitt forsøkt kvalt av fotballstjernen Shawne Merriman. Foto: All Over PressVis mer

Tila Tequila fraktet til sykehus

Hevder amerikansk fotball-sjerne forsøkte å kvele henne...

SEHER.NO: Realitystjerne Tila Tequila (27) har anmeldt San Diego Charger-stjernen Shawne Merriman (25) etter at han angivelig skal ha forsøkt å kvele henne.

Tidlig søndag morgen ble politiet tilkalt til Merrimans bolig i Poway California, hvor "A Shot at Love"-stjernen hevder at hun ble holdt mot sin vilje, skriver People.

Paret skal ha møtt hverandre da de begge var på Stingaree nattklubb i San Diego lørdag kveld. Ifølge flere øyenvitner skal stemningen mellom de to ha virket svært god.

- De virket i god stemning gjennom hele kvelden, og så ut til å ha det gøy. Det virket ikke som om det var noe problemer mellom dem, sier en talsperson for klubben til TMZ.com.

Tila skal ha blitt med fotballstjernen hjem, og det var her at problemene startet. Ifølge realitystjernen skal Merriman ha oppført seg svært truende overfor henne.

- Tequila meldte han inn til politiet, forteller sheriff Gary Steadman.

Merriman ble siktet for voldelig oppførsel og for å ha holdt stjernen mot hennes vilje.

Etterforskningen skal nå gjennomføres av statsadvokaten i området.

Fotballstjernen ble tatt med til politistasjonen, men løslatt senere på dagen. Tila ble fraktet til Pomerado sykehus, men tilstanden hennes er fortsatt ukjent.

Advokaten til fotballstjernen har benektet alle anklagene, og hevder at Tila var "ekstremt beruset", og at Merriman kun forhindret henne i å dra fra boligen fordi han følte at det ikke var trygt for henne.

Manageren til San Diego Chargers sier i en pressemelding at de er skuffet over situasjonen, skriver TMZ.com.

- Det er skuffende å høre om hendelsen som involverer Shawne Merriman. Vi kommer til å følge saken, sier han.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Sjekkesjokk på MTV