Tila Tequila ble kjørt til sykehus

Fansen ringte ambulanse etter at TV-stjernen viste frem blodig arm.

SJOKKERTE FESTDELTAKERE: Tila Tequila overrasket både fotografer og de andre gjestene med å rulle rundt på gressplenen da hun 19. mai deltok på herrebladet Maxims fest i Hollywood. Foto: All Over Press
SJOKKERTE FESTDELTAKERE: Tila Tequila overrasket både fotografer og de andre gjestene med å rulle rundt på gressplenen da hun 19. mai deltok på herrebladet Maxims fest i Hollywood. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  Den skandeombruste TV-stjernen Tila Tequila (28) - kjent fra MTV-programmet «A Shot at Love» - ble i helgen kjørt til et psykiatrisk sykehus i Los Angeles etter at flere av hennes fans slo alarm.

Ifølge nettstedet Radaronline.com skal mange av Tilas tilhengere ha ringt nødnummeret 911 etter at Tila la ut et bilde av det som skulle være hennes blodige arm på sin hjemmeside, og hevdet at det var en av hennes mange alternative personligheter som hadde fått henne til å prøve på selvmord.
 
- Folk tror ikke jeg har flere personligheter, men fra i morges husker jeg kun at jeg sovnet. Da jeg våknet var det blod og dop overalt.  Det kommer også kjøtt ut av armen min der hun har rispet meg opp med knust glass, skrev hun ifølge nettstedet Digitalspy.co.uk på sin hjemmeside søndag.

Politifolk, brannmannskaper og ambulansepersonell skal ifølge Radaronline.com ha lett i fem timer før de fant Tila Tequila og fikk tatt henne med til psykiatriske undersøkelser.

En kilde i Los Angeles-politiet bekrefter utrykningen til Radaronline.com.

I går hevdet imidlertid flere nettsteder at det påståtte selvmordsforsøket kun var et PR-stunt, og nå får Tila kritikk for å ha sløst med offentlige midler.

PR-stuntet er det siste i en lang rekke skandaler fra Tila, som i januar mistet sin forlovede Casey Johnson i en hjemmeulykke.

I november sjokkerte hun også fansen på sin hjemmeside, da hun i en video snøvlet og kastet klærne.


Selv viser imidlertid TV-stjernen - som senere i år planlegger å være med i avrusnings-realityserien  «Celebrity Rehab» - liten takknemlighet overfor inngripenen til sine bekymrete fans.

Ifølge Radaronline.com har hun stemplet dem som «hatere», for å ha tvunget henne til psykiatrisk legesjekk.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Tila på rehab for pengenes skyld?