<strong>TOK RETTEN FATT:</strong> Tila Tequila spurte retten om hjelp til å få stoppet frigivelsen av en sex-tape hun laget med eks-kjæreste for over syv år siden. Hjelp fikk hun ikke.  Foto: Stella Pictures
TOK RETTEN FATT: Tila Tequila spurte retten om hjelp til å få stoppet frigivelsen av en sex-tape hun laget med eks-kjæreste for over syv år siden. Hjelp fikk hun ikke. Foto: Stella Pictures Vis mer

Tila tapte kampen om sextapen

Realitystjernens krav ble blankt avvist.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den amerikanske realitystjernen Tila Tequila (28) tapte kampen om å stoppe utgivelsen av en sextape hun laget sammen med en kjæreste for flere år siden. En dommer har nå avvist hennes forespørsel om et rettslig påbud, skriver TMZ.

Ifølge nettstedet søkte den unge TV-stjernen, som egentlig heter Tila Nguyen, retten om å stoppe utgivelsen av videoen, som ble spilt inn under en ferie med en kjæreste hun hadde for over syv år siden. Hennes advokat mente at tapen var en invasjon av hennes privatliv og en undergraving av hennes image.

Men retten i Los Angeles var altså ikke enig med 28-åringen. Torsdag fikk hun dommen fra retten, som mener at «Tila Tequila fra før av utnytter sin seksualitet».

Dommeren understreket samtidig at det ikke finnes nok bevis til å kunne holde tilbake den ikke-navngitte eksen hennes. Dermed kan det bli noen nervepirrende uker for den frittalende kvinnen.


Tila Tequila har først og fremst blitt kjent gjennom rollen som den biseksuelle stjernen i det amerikanske realityshowet «A Shot At Love».

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - De kastet enorme steiner i ansiktet mitt.


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer