LEKER BRITNEY: Keeley Hazell ikler seg Britney-kostyme i forbindelse med lanseringen av sin nye single "Voyeur" Foto: Zooweekly.co.uk
LEKER BRITNEY: Keeley Hazell ikler seg Britney-kostyme i forbindelse med lanseringen av sin nye single "Voyeur" Foto: Zooweekly.co.ukVis mer

Til topps som toppløs Britney?

Glamourmodellen Keeley Hazell gjør alt for å slå igjennom som popartist.

SEHER.NO: Glamourmodeller som forsøker seg som popartister er intet nytt, men ikke mange har tatt i bruk så ekstreme PR-stunts som den tidligere side 3-piken Keeley Hazell.


Til tross for at hun allerede er kjent som en av Storbritannias mest berømte toppløsmodeller, valgte  21 -åringen å ikke stole på egne krefter da hun skulle skape blest om singelen "Voyeur".

Se videoen nederst i artikkelen!


Keeley kledde seg isteden ut som tre av verdens mest populære kvinnelige artister, Christina Aguilera, Madonna og Britney Spears - i toppløs utgave.


Mens Madonna er kopiert i klassisk 80-talls-utgave, poserer "Christina Aguilera" i samme positur som i videoen til hitsingelen "Dirrty" - men med enda færre klær.


Aller lengst går imidlertid Hazell i parodien på Britney, der hun poserer i den skandaleombruste popsangerinnens skoledrakt fra "Hit me baby one more time"-videoen..


Den storbrystede blondinen - som tidligere har blitt kåret til en av verdens mest sexy kvinner - har den siste tiden også forsøkt seg som skuespiller i tillegg til modelljobbing.


Blant annet har hun blitt koblet til Pamela Andersons tidligere rolle som badevakten C.J. Parker i den lenge bebudete "Baywatch"-filmen.


Nå håper Keeley - som ble berømt etter at hun sendte inn bilder til avisen The Suns "Page 3 Idol"-konkurranse - at popkarrieren skal gå bedre enn forsøkene til sin britiske glamourkollega Jordan.


Foreløpig er det ikke kjent hva Madonna, Aguilera og Britney Spears synes om de lettkledde kopi-bildene.


Se den nye videoen til Keeley Hazell her - og si din mening til høyre!