SUKSESS: 18 år gamle Linnea har for tiden suksess som gjestesanger på en av hitlåtene til Drammensbandet DonkeyBoy. Her mitt sitt store idol Morten Harket under deltagelsen i "Idol" i 2007.  Foto: SCANPIX
SUKSESS: 18 år gamle Linnea har for tiden suksess som gjestesanger på en av hitlåtene til Drammensbandet DonkeyBoy. Her mitt sitt store idol Morten Harket under deltagelsen i "Idol" i 2007. Foto: SCANPIXVis mer

Til topps på norske hitlister!

"Idol"-stjernen nyter suksess som gjestesanger...

SEHER.NO: 18 år gamle Linnea Dale fra Tinn ble rikskjendis da hun deltok i TV 2s sangkonkurranse "Idol" i 2007.

Dale røk den gang ut i siste runde av konkurransen, og siden da har det vært relativt stille rundt ungjenta. Helt til nå...

Den siste tiden har nemlig 18-åringen gjort det stort som gjestesanger på hitlåten "Ambitions" til Drammensbandet DonkeyBoy, skriver VG.

Mens hun selv har fartet Europa rundt på Interrail, gikk låten til topps på VG-lista og har skapt sommerfurore rundt om i landet.

- Mobiltelefonen min gikk i stykker. Det tok derfor litt tid før jeg fikk vite at sangen "Ambitions" er blitt en landeplage i sommer, sier Linnea til VG.

18-åringen har fortsatt ett år igjen på musikklinjen på Skien videregående, men drømmer fortsatt om en karriere som artist. Hun innrømmer også at erfaringene fra deltagelsen i "Idol" kommer godt med.

- Drømmen er å leve som artist. Skrive egne låter. Nå har jeg fått en forsmak med DonkeyBoy-suksessen. Dessuten fikk jeg viktig sceneerfaring i "Idol" og en føling med hva musikkbransjen går ut på, sier hun.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Ble drapstruet på SMS!