Til topps med Meat Loaf

Millioner av mennesker har fått øyne og ører opp for norske Marion Ravn.

SUKSESSDUO: Singlen "It's All Coming Back To Me Now" setter norske Marion Ravn på kartet i utlandet. Foto: All Over Press
SUKSESSDUO: Singlen "It's All Coming Back To Me Now" setter norske Marion Ravn på kartet i utlandet. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Marion Ravn og Meat Loaf høster stor suksess med singlen "It's All Coming Back To Me Now". Nå ligger låta øverst på salgslistene her hjemme og på andreplass på nedlastingslisten, men også utlandet har lagt merke til den noe pussige konstellasjonen.


Ifølge VG skal duoen fredag opptre på NBCs populære "Today Show", og i morgen står de på scenen under musikkanalen VH1s "Top 20 Countdown".


SE HER: Meat Loaf vil bli drept av buss


I England gikk låta rett inn på sjetteplass mandag, mens den i Tyskland er nummer ni, og med opptredener hos Fredrik Skavlan og den britiske versjonen av "Skal vi danse?" har "nye M2M" virkelig gjort seg bemerket.


SE HER: Marion Ravn satser også på sexy video!

- Publikumsresposen på konsertene har vært utrolig. I Royal Albert Hall var det 5500 fans. Det var litt av en opplevelse, sier Marion til VG.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer