PÅ SYKEHUS: Monica Hansen havnet på sykehus med nyrestein under innspillingen av «Ja, vi elsker Hollywood». Foto: TVNorge
PÅ SYKEHUS: Monica Hansen havnet på sykehus med nyrestein under innspillingen av «Ja, vi elsker Hollywood». Foto: TVNorge Vis mer

Til sykehus under TV-innspilling

- Det var veldig vondt, innrømmer den norske TV-stjernen.

Se videointervjuet med Monica Hansen nederst i saken!

HOLLYWOOD/OSLO (SEHER.NO):  I TVNorge-programmet «Ja, vi elsker Hollywood» har norske TV-seere denne våren blant annet fått stifte bekjentskap med modellen Monica Hansen (31) og hennes forlovede, Loren Birdwell (31).

I den neste episoden blir det derimot mer dramatisk rundt paret enn noensinne så langt i serien, når Monica må legges inn på sykehus etter å ha blitt hentet i ambulanse.

- Jeg hadde nyresteiner den første dagen vi filmet. Jeg endte opp på sykehus, der nyresteinene passerte, avslører hun til Seher.no.

Midt i smertehelvetet blir den norske TV-stjernen fulgt av ivrige kameramenn. Men tross smertene, vurderer aldri 31-åringen å kaste dem på dør.

- I starten av filmingen sitter jeg på sykehuset. Jeg sover i kanskje 30 minutter, med oppkast i håret, uten make-up - mens en nyrestein altså nettopp har passert. Jeg er litt spent for hvordan det vil se ut på TV, sier hun.

Hansen innrømmer at sykeoppholdet langt fra var av den behagelige sorten.

- Det var veldig vondt. Jeg skulle bare ønske at kameraene var der fire timer før, da hadde de i hvert fall fått med seg et skikkelig drama. Veldig reality, for å si det sånn. Men jeg er litt spent på hva de har tatt med og ikke.

- Synes du det var flaut å bli fulgt av TV-kameraer med du kjempet en kamp mot nyresteiner, Monica?

- Jeg ser kanskje ikke ut som på mitt beste, ettersom jeg er uten sminke, og ikke har tittet meg i speilet eller noe. Men jeg er ikke redd for det, jeg er tross alt bare den personen jeg er uansett, forteller hun til Seher.no.

«Ja, vi elsker Hollywood» ser du på TVNorge onsdager klokka 20.30. Se Seher.nos TV-guide her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms medkodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Mange vil tråkke ham ned

Se videointervjuet med Monica Hansen her:


[obj:media:8494]