Foto: Anders Johan Stavseng, Se og Hør
Foto: Anders Johan Stavseng, Se og Hør Vis mer

Til sykehus ti måneder etter møtet med kong Harald

Fisketuren endte på dramatisk vis for den norsk-ættede «Deadliest Catch»-stjernen Sig Hansen.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Norskættede Sig Hansen (49) har fått millioner av fans gjennom TV-serien «Deadliest Catch», som skildrer det tøffe livet som krabbefisker ombord på båten «Northwestern».

Men tidligere denne uken ble livet ombord på båten enda mer dramatisk enn vanlig, ifølge nettsiden TMZ.

Showets produsenter avslørte på Twitter at Sig måtte hentes i helikopter, etter å ha fått kraftige smerter i brystet mens han var ute til sjøs.

- Han ville fortsette jobben, men mannskapet insisterte på at han skulle få medisinsk hjelp. Han er sammen med sin familie og ved godt mot. Vennligst send han deres kjærlighet og bønner, skrev de i meldingen.

- Fikk hjerteinfarkt

Ifølge Daily Mail skal hans datter Mandy ha skrevet på sosiale medier at faren har vært gjennom ett hjerteinfarkt, men nå er ved god helse.

Sig har røtter fra Karmøy og er gift med norske June (49).

<strong>- HYGGELIG Å MØTE NORDMENN:</strong> Se og Hørs reporter Anders Stavseng ble tatt godt i mot da han i mai møtte Sig Hansen og hans kone June. Foto: Se og Hør
- HYGGELIG Å MØTE NORDMENN: Se og Hørs reporter Anders Stavseng ble tatt godt i mot da han i mai møtte Sig Hansen og hans kone June. Foto: Se og Hør Vis mer

Og han la ikke skjul på at han er stolt av sin forbindelse til Norge, da han i mai 2015 møtte kong Harald (79) i Seattle.

Kongen besøkte det norske verftet «Pacific Fishermen Shipyard» i Seattle, Stigs båt lå til kai.

Se og Hør var tilstede under møtet mellom kong Harald og «krabbekongen».

- Han forsto meg, men jeg snakket mest engelsk. Det var en fantastisk opplevelse, fortalte Sig etter møtet.

<strong>HJERTELIG MØTE:</strong> Tonen var svært god da vår kong Harald møtte «krabbekongen» Sig Hansen i Seattle i 2015. Foto: Faksimile
HJERTELIG MØTE: Tonen var svært god da vår kong Harald møtte «krabbekongen» Sig Hansen i Seattle i 2015. Foto: Faksimile Vis mer

Kong Harald fikk også smake lokale sjøspesialiteter på grillen - og selvsagt sto også  kongekrabbe på menyen denne dagen...

Takker kona for suksessen

Da Se og Hør i fjor møtte Sig og hans kone June nølte han ikke med å gi henne mye av æren for sin suksess.

- Jeg hadde aldri vært der jeg er i dag uten June. Hun har mye av æren. Helt ærlig – hun betyr suksess!

- Det er hun som er sjefen hjemme. Det er ikke mye jeg er redd – men jeg er i hvert fall redd kona mi! sa han med et smil.

Mistet kolleger

TV-serien «Deadliest Catch», som sendes på The Discovery Channel, har mistet flere av sine sentrale karakterer de siste månedene.

Skipperen Brian Lara døde i august, etter å ha fått et hjerteinfarkt mens han sov.

Og en av showets produsenter, Joe McMahon ble i juli drept utenfor hjemmet til sine foreldre i USA. Han ble kun 25 år gammel.

LES OGSÅ: Kongen møtte krabbekongen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer