«Farmen kjendis» og Triana Iglesias:

Til sykehus med luftambulanse under «Farmen»-innspilling

Triana Iglesias skadet seg stygt på gården.

«FARMEN KJENDIS»: Deltakerne til den fjerde sesongen av «Farmen Kjendis» er klar, og vi blir litt bedre kjent med gjengen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Paradise Hotel»-programleder Triana Iglesias (37) ble mandag denne uken stygt skadet under en ridetur på «Farmen»-gården. Det resulterte i luftambulanse til sykehuset og endt realityopphold.

Saken ble først omtalt av TV 2.

- Da de red over tunet ble hestene urolige, uklart av hvilken grunn, noe som førte til at Triana falt av hesten. Hun ble sittende fast i stigbøylen før hun så falt i bakken. Både Triana og den andre deltakeren er hestevante og de fulgte alle sikkerhetsprosedyrer, inkludert å bruke hjelm, forteller presseansvarlig for «Farmen kjendis» i TV 2, Alex Iversen, til Se og Hør.

Artikkelen fortsetter nedenfor:

- Mulige indre skader

Som følge av ulykken pådro Iglesias seg flere ribbeinsbrudd og indre blødninger, og i og med at skadene var såpass alvorlige vil hun altså ikke kunne returnere til gården der neste sesong av «Farmen kjendis» spilles inn.

Grensen for hvor lenge deltakerne kan være borte fra reality-gården er 24 timer, og det var ingen mulighet for Iglesias å komme tilbake.

- På Kongsvinger sykehus ble det avklart at Triana hadde ribbensbrudd og mulige indre skader. Hun ble fløyet videre med luftambulanse til Ullevål sykehus rett etter midnatt. Skadene Triana pådro seg var så alvorlige at det dessverre var umulig for henne å fortsette videre på «Farmen kjendis», sier Alex Iversen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer