Til sykehus med hjertetrøbbel

- Vi vet ikke hvor lenge han blir værende på sykehuset.

TIL SYKEHUS: Morten Fevang måtte til sykehus med hjerteproblemer etter gårsdagens Tippeliga-kamp mellom Rosenborg og hans lag Odd. Kampen endte 3-3. Foto: SCANPIX
TIL SYKEHUS: Morten Fevang måtte til sykehus med hjerteproblemer etter gårsdagens Tippeliga-kamp mellom Rosenborg og hans lag Odd. Kampen endte 3-3. Foto: SCANPIX Vis mer
SEHER.NO: Tippeligaspilleren Morten Fevang (36) er innlagt på sykehus etter at han fikk hjerteproblemer under kampen mellom hans lag Odd og Rosenborg mandag.

Ifølge VG viste en EKG-undersøkelse at Fevang - som har en kamp for det norske fotball-landslaget - lider av hjerteflutter, en variant av hjerteflimmer.

- Pulsen ville ikke gå ned etter spurter. Det var ubehagelig og selvsagt ble jeg også litt redd. Jeg har aldri opplevd noe slikt før, sa han til avisen etter kampen.

Odds lege Ola Stamnes hevder han først ikke skjønte hva som var årsaken til Fevangs problemer.

- Jeg prøvde å behandle ham med astmamedisin under 1. omgang. Men det hjalp ikke. Vi skjønte ikke hva dette var snakk om.

Legen sier Fevang nå blir gitt medisiner for å få komme tilbake til sin vanlige hjerterytme.

- Vi vet ikke hvor lenge han blir værende på sykehuset, og vi vet heller ikke hvor lenge han blir borte fra fotballen, sier han til VG.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Popstjerne alvorlig skadet i jetskiulykke