KOLLAPSET: Amy Winehouse måtte søndag  fraktes til sykehus etter en særdeles fuktig natt på byen.  Her er hun fotografert under en tidligere bytur. Foto: All Over Press
KOLLAPSET: Amy Winehouse måtte søndag fraktes til sykehus etter en særdeles fuktig natt på byen. Her er hun fotografert under en tidligere bytur. Foto: All Over PressVis mer

Til sykehus i hui og hast

- Hun stoppet ikke å drikke før hun kollapset på gulvet.

SEHER.NO: Amy Winehouses venner og familie frykter igjen for "Rehab"-sangerens liv og helse etter at hun søndag ble fraktet i hui og hast til sykehus i London etter en fuktig natt på byen.

Winehouse (25) skal ifølge The Sun ha havnet på fylla etter en opprivende telefonsamtale med ektemannen Blake Fielder-Civil (26), som endte med at de to ble stående og skrike til hverandre.
- Hun var ute av seg etter telefonsamtalen, og mistet helt grepet, sier en kilde nær sangeren.

Amys ektemann slapp nylig ut av fengsel - hvor han har sonet en dom for å ha angrepet en pubeier - før tiden, på betingelse av at han fullfører et behandlingsproblem på en avvennningsklinikk.

Men den tidlige løslatelsen har skapt problemer for Amy, som har prøvd å få sitt skandaleombruste liv på skinner, mens Blake har sittet inne.

I helgen avslørte hun overfor News of The World at hun vil skilles fra Blake, men alt har tydeligvis ikke gått så lett som hun håpet på.

Amy lå mandag fortsatt på sykehus til observasjon, men hennes nærmeste frykter at kroppen hennes snart vil kollapse for godt dersom hun fortsetter hardkjøret med alkohol og narkotika.

- Hun stoppet ikke å drikke før hun kollapset på gulvet søndag. Hun har vært på sykehus flere ganger etter liknende anfall. Fortsetter hun sånn, vil et av dem bli hennes siste, sier en kilde nær Winehouse til The Sun.

En talsmann for Amy bekrefter overfor The Sun at sangeren ligger på sykehus, men hevder innleggelsen skyldes "en dårlig reaksjon på medisiner hun har blitt foreskrevet".

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no!

LES OGSÅ: Derfor skal Amy skilles