BRØT KONTAKTEN: Lindsay Lohan har hatt lite kontakt med sin pappa Michael etter at han i 2007 skilte seg fra hennes mor Dina og flere ganger har havnet i fengsel. Her er de to fotografert sammen før skilsmissen. Foto: All Over Press
BRØT KONTAKTEN: Lindsay Lohan har hatt lite kontakt med sin pappa Michael etter at han i 2007 skilte seg fra hennes mor Dina og flere ganger har havnet i fengsel. Her er de to fotografert sammen før skilsmissen. Foto: All Over PressVis mer

Til sykehus i ambulanse

- Blodtrykket hans føyk i været.

SEHER.NO:  Kun ti dager etter at han ble innlagt på sykehus med store brystsmerter, har skuespillerens Lindsay Lohans skandaleombruste pappa igjen vært nødt til å ringe etter ambulanse.

Ifølge nettstedet Radaronline.com, hadde 49-åringen slitt med pusteproblemer hele dagen, da tilstanden brått ble verre.

- Blodtrykket hans føyk i været. Akkurat nå sier de at det ser ut som om han har hatt et lite hjerteinfarkt, men de foretar fortsatt prøver, sa Lohans kjæreste Kate Major til nettstedet kort tid etter at han ble innlagt på St. Francis-sykehuset i Manhasset, New York.

7. mars ble Lohan innlagt på det samme sykehuset med smerter i brystet og venstre arm. Fredag skulle han etter planen opereres for å bedre blodomløpet i kroppen.

Michael har hatt lite kontakt med sin filmstjerne-datter etter at han tre ganger har sittet i fengsel for aksjesvindel, brudd på prøveløslatelse og brudd på et forbud om å kontakte sine mindreårige barn. I 2007 skilte han seg fra Lindsays mamma Dina.

Forholdet har ikke blitt bedre av at Michael har bidratt med mange kommentarer til de mange skandaleoppslagene om datteren i amerikanske tabloidaviser.

Lindsay har foreløpig ikke kommentert farens sykehusinnleggelse.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!   

LES OGSÅ: Moren frykter for Lindsays helse