Til sykehus i all hast

TV-dommeren ble hentet av ambulansen ved innspillingsstudioet.

TIL SYKEHUS: 68 år gamle «Judge Judy» måtte onsdag bli fraktet på sykehus etter et illebefinnende. Nå skal det gå bedre med TV-dommeren.  Foto: Stella  Pictures
TIL SYKEHUS: 68 år gamle «Judge Judy» måtte onsdag bli fraktet på sykehus etter et illebefinnende. Nå skal det gå bedre med TV-dommeren. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Den amerikanske dommeren Judy Sheindlin (68), mer kjent som «Judge Judy» i realityprogrammet med samme navn, ble onsdag fraktet til sykehus i hui og hast.

68-åringen skal ha følt seg kvalm og opplevd ubehag i mageregionen, og klokken 9.12 onsdag morgen ble en ambulanse sendt til KTLA Studios i Hollywood, der den pensjonerte dommeren har innspillingsstudioet sitt. Det melder RadarOnline.

Det var midt under onsdagens innspilling av TV-serien at «Judge Judy» fikk et slags illebefinnende. Ifølge RadarOnline skal hun ha begynt å si ting som ikke ga mening, før hun uttalte «jeg må gi meg, jeg føler meg ikke bra». Etter denne episoden ringte en av staben etter ambulanse.


- Hun følte seg dårlig og opplevde smerter innvendig, så hun bestemte seg for å dra til sykehuset for å få undersøkt det. De skal beholde henne der over natten for observasjon og ulike prøver, sier talspersonen hennes, Gary Rosen, til RadarOnline.

«Judge Judy» uttaler nå fra sykehussengen at hun føler seg bedre, og sier at hun gjerne skulle vært tilbake på jobb allerede onsdag ettermiddag. Men det er neppe en dårlig idé at legene holder henne på Cedars-Sinai Medical Center over natten.

- Jeg er bare utslitt, og kroppen min sa visst ifra om at jeg trenger en dag til å slappe av. Jeg er sliten. Mange ting ballet seg på, inkludert alle de dårlige nyhetene i verden om dagen, forklarer hun ifølge TMZ.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg er lei meg