Til sykehus i all hast

Kelly Osbourne fikk plutselig anfall i TV-studio.

PÅ SYKEHUS: Kelly Osbourne ble rammet av et plutselig anfall under innspillingen av «Fashion Police» torsdag. Hun befinner seg nå på sykehus, men årsaken til anfallet og hennes nåværende helsetilstand er foreløpig ukjent.  Foto: All Over Press
PÅ SYKEHUS: Kelly Osbourne ble rammet av et plutselig anfall under innspillingen av «Fashion Police» torsdag. Hun befinner seg nå på sykehus, men årsaken til anfallet og hennes nåværende helsetilstand er foreløpig ukjent. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «Fashion Police»-programleder Kelly Osbourne (28) ble torsdag fraktet til sykehus i ambulanse etter å ha fått et plutselig anfall under innspillingen av TV-programmet. Det melder Entertainment Tonight.  

Anfallet skal ha vært i drøye 30 sekunder, og «Fashion Police»-kollegaene Joan (79) og Melissa Rivers (45) var til stede i TV-studio da Kellys anfall inntraff. Det dramatiske anfallet kom mot slutten av en times innspilling.

Ifølge TMZ ble Kelly Osbourne fraktet på båre inn i ambulansen, mens det ble holdt opp hvite lakener for å skjerme henne fra media. 

Nettstedet skriver at Ozzy Osbournes datter satt i en stol ved siden av Melissa Rivers, som vikarierte for Giuliana Rancic, da hun snudde seg mot Rivers og sa «jeg føler meg ikke bra». Så skal hun ha falt ut ned på gulvet og begynt å riste og skjelve.

Melissa Rivers og en fra publikum - som tilfeldigvis jobbet som ambulansesjåfør - skal umiddelbart ha forsøkt å hjelpe henne. TV-stjernen kom til bevissthet kort tid etterpå, men sjefene hennes ville få henne til sykehus uansett.

For øyeblikket er det ikke kjent hva som kan ha utløst anfallet. Kelly Osbournes helstilstand er foreløpig også ukjent.

LES OGSÅ: - Hun trodde hun hadde en spontanabort

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer