Til sykehus for niende gang

- Zsa Zsa Gabor kommer til å være sengeliggende resten av livet.

ALVORLIG SYK: Zsa Zsa Gabor har vært inn og ut av sykehus etter at hun falt og brakk hoften i sommer.  Foto: All Over Press
ALVORLIG SYK: Zsa Zsa Gabor har vært inn og ut av sykehus etter at hun falt og brakk hoften i sommer. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Hollywoodlegenden Zsa Zsa Gabor (94) har vært inn og ut av sykehuset det siste tiden, og 94-åringen har flere ganger fryktet for livet.

Nå er stjernen igjen sendt til UCLA Medical Centre, etter komplikasjoner på grunn av vann lungene, skriver Female First.


Den ungarsk-fødte skuespillerinnen skal ha vist tegn til lungebetennelse, og nå frykter hennes niende ektemann, Prince Frederic von Anhalt (67) at det kan bety slutten for kona.

- Vi forventer ikke at hun blir bedre. Hun kommer til å være sengeliggende resten av livet, sa han nylig.

94-åringen har vært plaget av en rekke innleggelser etter at hun i sommer falt og brakk hoften, og skuespillerinnen har blant annet amputert den ene foten. Siden i sommer har stjernen blitt hastet til sykehus minst ni ganger.

Senest i slutten av mars måtte hun hasteinnlegges etter at hun fikk sjokkbeskjeden om at venninnen Elisabeth Taylors var død.

Ektemannen kjemper nå for Zsa Zsas siste ønske, som skal være å bli mamma. Von Anhalt har besøkt en fruktbarhetsklinikk i håp om å oppfylle Gabors aller største drøm.

- Det har alltid vært min kones drøm at vi to skal få et barn. Men selv om vi ikke kommer til å bruke hennes egg, kommer hun til å bli overlykkelig over at jeg gjør dette, sier von Anhalt.

Zsa Zsa Gabor er delvis lammet, etter at hun i 2002 var involvert i en ulykke. I 2005 ble hun rammet av slag.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Rett til sykehus etter Taylors død  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer