SKANDALEVIDEO: I forbindelse med skilsmissen fra eks-kona Pamela Bach, havnet en hjemmevideo med en tydelig beruset David Hasselhoff på nettet.  Foto: All Over Press
SKANDALEVIDEO: I forbindelse med skilsmissen fra eks-kona Pamela Bach, havnet en hjemmevideo med en tydelig beruset David Hasselhoff på nettet. Foto: All Over PressVis mer

Til sykehus for å pumpes

Datteren slo alarm, da TV-stjernen falt av vannvogna med et brak.

SEHER.NO:  Den tidligere "Baywatch"-stjernen David Hasselhoff (57) ble søndag kveld kjørt i all hast til sykehuset i Los Angeles, etter at datteren Hayley (17) slo alarm.

I følge kjendisnettstedet tmz.com ringte Hayley - som var hjemme med sin far - til moren Pamela og informerte henne om at han var ekstremt full. Det er forøvrig også datteren Hayley som kontaktet 911 for akkurat samme grunn tidligere i år.

En av Pamelas venner ringte 911, og kort tid etter hentet ambulansen Hasselhoff i deres hjem i Encino.  

Ifølge nettstedet RadarOnline.com skal Hasselhoff ha drukket sammenhengende i over en dag før innleggelsen på sykehus.

Legene skal raskt ha slått fast at Hasselhoff led av alkoholforgiftning.

Den 57 år gamle America's Got Talent dommeren har aldri lagt skjul på at han har et alkohol problem. Han ble innlagt for alkohol forgiftning i 2007 og har siden vært behandlet mer enn fire ganger til for alkoholforgiftning, ifølge Radaronline.com.

I 2007 sjokkerte også Hasselhoff sine fans da en privat video havnet på internett. I filmen snøvler han kraftig beruset til kameraet at han føler seg alene.

Nå frykter hans venner og familie at TV-stjernen er i ferd med å drikke seg til døde.

- Det er trist. Han trenger hjelp, men fornekter alt, sier en kilde til RadarOnline.com.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Hasselhoff til sykehus i all hast