SLÅTT UT: Etter et ublidt møte med en garasjedør i metall torsdag, er tidligere supermodell Janice Dickinson slått ut med hjernerystelse og en kneskade.  Foto: All Over Press
SLÅTT UT: Etter et ublidt møte med en garasjedør i metall torsdag, er tidligere supermodell Janice Dickinson slått ut med hjernerystelse og en kneskade. Foto: All Over PressVis mer

Til sykehus etter ulykke med garasjedør

Tidligere supermodell Janice Dickinson skulle bare på apoteket, men endte opp på sykehuset.

SEOGHØR.NO: Janice Dickinson (58) måtte fredag på sykehus i L.A. etter et ublidt møte med en garasjedør. Det melder TMZ.  

Den tidligere «America´s Next Top Model»-dommeren befant seg torsdag utenfor apoteket Rite Aid i Beverly Hills da hun plutselig ble truffet i hodet av en garasjedør som skulle til å lukkes.

Ifølge TMZ forteller 58-åringen at sammenstøtet med metallportens tverrligger var så kraftig at hun ble slått i bakken, slik at hun dessuten skadet kneet sitt.

Likevel prøvde den tidligere supermodellen å fortsette dagen sin som normalt, men torsdag kveld var smertene blitt så kraftige at hun ikke klarte å sove.

Tidlig fredag morgen dro Dickinson sporenstreks til UCLA Medical Center, der legene tok flere tester. Det viste seg at 58-åringen har pådratt seg en temmelig kraftig hjernerystelse, og selv om hun senere samme dag ble utskrevet fra sykehuset føler hun seg fortsatt «ganske forferdelig», ifølge TMZ.

Nettstedet har også publisert et bilde av TV-personligheten, der hun sitter i rullestol med det ene beinet i en støtteskinne. Et annet bilde viser henne liggende på en båre iført nakkestøtte, trolig på vei til å få en scanning av hodet.

LES OGSÅ: - Livet har føltes meningsløst