<strong>SKADET:</strong> Tirsdag slo 63-åringen ut to tenner etter at han falt i dusjen. Foto: All Over Press
SKADET: Tirsdag slo 63-åringen ut to tenner etter at han falt i dusjen. Foto: All Over Press Vis mer

Til sykehus etter stygt fall

Steven Tyler forslo seg kraftig og måtte avlyse to konserter.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Rockestjernen Steven Tyler (63) havnet tirsdag på sykehuset etter at han skled og slo seg hardt i dusjen på et hotell, melder Contactmusic.com.

"Aerosmith"-vokalisten fikk en rekke stygge kutt i panna og slo ut to tenner i fallet. På sykehuset ble det utført en CT-skanning før han ble utskrevet fire timer senere. Selv om 63-åringen virket i relativt god form da han forlot sykehuset var han ikke frisk nok til å holde den planlagte konserten i Paraguay tirsdag kveld.

Aerosmith befinner seg for tiden på turne i Sør-Amerika, og skulle opprinnelig ha holdt konsert i Paraguay foran 50.000 publikummere tirsdag kveld. Konserten er nå flyttet til i dag.

- Takk for all støtte og kjærlighet. Min far føler seg mye bedre nå, men jeg skal videreformidle alle hilsner til ham, skrev datteren og modellen Mia Tyler (32) på Twitter tirsdag.


Dette er ikke første gang sangeren har blitt tvunget til å avlyse en konsert på grunn av skade. I 2009 falt Tyler ned fra scenen da han fremførte låta "Love in an Elevator", og ble kort tid etter fraktet til sykehuset.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg hadde et homoseksuelt forhold

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer