SKANDALEBEFENGT: Gazzas legendariske fotballferdigheter har havnet i skyggen av hans mange rampestreker utenfor banen. Foto: AP
SKANDALEBEFENGT: Gazzas legendariske fotballferdigheter har havnet i skyggen av hans mange rampestreker utenfor banen. Foto: AP Vis mer

Til sykehus etter overdose

Paul Gascoigne kollapset i Portugal etter mistanke om selvmordsforsøk.

SEHER.NO: Den tidligere fotballstjernen Paul Gascoigne (41) ble torsdag kveld fraktet til sykehus i Portugal etter at han skal ha forsøkt å ta sitt eget liv med en overdose av piller blandet med alkohol. Det skriver The Daily Mail.

Den alkoholiserte fotballhelten skal ha blitt funnet av bevisstløs av politiet på et femstjerners hotell i Vilamoura på Algarve-kysten, hvor han skal ha kollapset etter selvmordsforsøket.

Gazza ble fraktet i ambulanse til sykehuset i Faro, hvor magen hans ble pumpet før han deretter fikk bedøvende medisiner.

- Politiet ble tilkalt på grunn av bråk ved hotellet og ba deretter om medisinsk assistanse, forteller en kilde til The Sun.

- Han var semi-bevisstløs da ambulansepersonellet ankom hotellet og han var sammen med en jente.

Det påståtte selvmordsforsøket skal ha funnet sted etter en emosjonell krangel med ekskona Sheryl og datteren Bianca noen få timer tidligere. Mor og datter skal ha vært i Portugal for å prøve å få Gazza bort fra alkoholen og inn på rehab.

Gazzas talsperson har ikke villet kommentere ryktene, men innrømmer at han ikke hadde hørt fra fotballstjernen og ikke visste hvor han var.
LES OGSÅ: - Gazza reddet meg fra kokain

Har du tips om kjendisene? Tips oss på seher@seher.no