Til sykehus etter overdose-alarm

Hotellansatte fryktet for tennisstjernens liv.

TENÅRINGSSTJERNE: Jennifer Capriati slo allerede som 14-åring gjennom som tennisproff, og har tidligere vunnet både French Open og Australian Open, men har ikke hevdet seg i noen store turneringer siden 2004.  Foto: All Over Press
TENÅRINGSSTJERNE: Jennifer Capriati slo allerede som 14-åring gjennom som tennisproff, og har tidligere vunnet både French Open og Australian Open, men har ikke hevdet seg i noen store turneringer siden 2004. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Den tidligere Australian Open og French Open-mesteren Jennifer Capriati (34) ble søndag lagt inn på sykehus i Florida, etter at de ansatte ved hotellet hun bodde på slo alarm, ifølge nettstedet TMZ.com.

Flere kilder hevder ifølge nettstedet at de hotellansatte skal ha fryktet at Capriati - som i 1990 ble proffspiller i en alder av kun 14 år - var blitt offer for en overdose med narkotika.

Capriatis far bekreter sykehusinnleggelsen til TMZ.com, men hevder at datteren nå er i ferd med å komme til hektene.

Dette er ikke første gangen Capriati blir koblet til narkotika.

I 1994 ble hun arrestert for besittelse av marihuana, noe som førte til en bot og at hun sa seg villig til å melde seg på behandling for å bli rusfri.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Kona tok overdose