TIL SYKEHUS: TV-stjernen Gail Porter ble torsdag kjørt til psykiatrisk sykehus i London, etter at hun skal ha prøvet å ta sitt eget liv. Her er hun sammen med kjæresten Johnny Davies ved en tidligere anledning. Foto: All Over Press
TIL SYKEHUS: TV-stjernen Gail Porter ble torsdag kjørt til psykiatrisk sykehus i London, etter at hun skal ha prøvet å ta sitt eget liv. Her er hun sammen med kjæresten Johnny Davies ved en tidligere anledning. Foto: All Over Press Vis mer

Til sykehus etter nytt selvmordsforsøk

TV-stjernen Gail Porters venner frykter de vil miste henne snart.

Publisert
SEHER.NO: Venner og familien til den britiske TV-stjernen Gail Porter frykter de kan miste henne når som helst, etter at 40-åringen skal ha prøvd å ta sitt eget liv onsdag.

Torsdag måtte politimenn bryte seg inn på baderommet i den tidligere Barne-TV programlederens London-leilighet, etter at hun hadde låst seg inne.

Ifølge The Sun skal Porter ha vært kraftig opprørt og hatt kuttmerker på armene, da hun ble funnet og brakt inn til sjekk på et psykiatrisk sykehus.

Det er ifølge avisen andre gangen på kort tid Gail Porter -som tidligere har innrømmet at hun ofte har skadet seg selv med kutt når hun blir stresset - får hjelp av psykiatrikere.

Tidligere i år tilbragte hun fire dager på et psykiatrisk sykehus, etter en krangel med sin kjæreste Johnny Davis. Porter skal da ha truet med å ta sitt eget liv.

Den tidligere modellen har de siste årene slitt med  en rekke personlige problemer, blant annet som følge av hårsykdommen alopecia areata, som har gjort henne skallet.

Porter har ifølge The Sun innrømmet at hun i 2005 prøvde å ta sitt eget liv med å ta en overdose piller.
 
Etter å ha blitt sjekket av psykiatriske leger, skal Gail ha blitt hentet av sin kjæreste.

- Jeg er OK, sa hun til de frammøtte journalistene, som møtte henne utenfor huset.

Venner av Porter frykter imidlertid at det kun er snakk om tid før en ny ulykke kan skje henne.

- Hun har mistet hodet. Det er trist, men hun trenger å legge seg til behandling, sier en venn av henne til The Sun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Barberte av seg håret

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer