- Til sykehus etter mulig selvmordsforsøk

Politiet måtte trå til da Jonathan Rhys Meyers nektet å motta behandling.

TIL SYKEHUS: Jonathan Rhys Meyers, som her er avbildet med Reena Hammer måtte ha legehjelp etter en pilleoverdose. Foto: All Over Press
TIL SYKEHUS: Jonathan Rhys Meyers, som her er avbildet med Reena Hammer måtte ha legehjelp etter en pilleoverdose. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skuespillerstjernen Jonathan Rhys Meyers (33) ble denne uka innlagt på sykehus etter et mulig selvmordsforsøk som involverte piller. Det skriver den engelske tabloiden The Sun.
 
«The Tudors»-stjernen, som de siste årene har kjempet hardt mot alkoholavhengighet, ble funnet på gulvet i sitt hjem tirsdag kveld av ambulansepersonell, som hadde mottatt en nødoppringning, skriver avisen.

Meyers skal ha nektet behandling, derfor så man seg nødt til å ringe politiet slik at de fikk sendt skuespilleren til sykehuset.

- Vi kan bekrefte at vi ble oppringt av ambulansepersonell i London fra en adresse i London, der en mann nektet behandling. Politiet kom til stedet og mannen ble fraktet i ambulanse til et sykehus i London sentrum. Der tok også vår involvering slutt, sier en talsperson for Scotland Yard.

Ifølge People ble Jonathan Rhys Meyers skrevet ut av sykehuset onsdag morgen. Han sa «ingen kommentar», da The Sun spurte ham om sykehusinnleggelsen.

Ved siden av TV-serien, der han spiller kong Henry III, er han velkjent fra filmer som «Bend It Like Beckham» og «Match Point».

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Rhys Meyers tilbake hos eksen  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer