TRAKK SEG: Susanne Rosenlund måtte trekke seg etter at hun fikk kaliummangel. - Det var veldig leit, sier hun til Seher. Foto: TV3
TRAKK SEG: Susanne Rosenlund måtte trekke seg etter at hun fikk kaliummangel. - Det var veldig leit, sier hun til Seher. Foto: TV3Vis mer

Til sykehus etter matmangel

Dramatisk slutt på Robinson-oppholdet for Susanne Rosenlund.

SEHER.NO: Øyvind Olsen (27) og Susanne Rosenlund (48) var de som måtte hjem etter en dramatiske episode av "Robinson Ekspedisjonen" søndag.

Øyvind ble dolket i ryggen av lagkameratene og måtte dra hjem.

Og heller ikke for Susannes del ble "Robinson Ekspedisjonen" helt som forventet.

48-åringen fra Hosle våknet opp en natt med smerter i brystet og kramper i beina, og ble i all hast fraktet til sykehus.

Underøkelsene tok imidlertid så langt tid at 24 timersfristen gikk ut, og 48-åringen fikk ikke komme inn igjen i konkurransen.

- Jeg synes det var veldig leit, for jeg hadde lyst til å være med. Jeg har drømt om å være med på noe sånt i over 10 år, så det var veldig dumt, sier Susanne til Seher.

I ettertid har 48-åringen funnet ut at det var mangelen på mat som gjorde henne dårlig. Og ifølge Susanne kunne tilstanden hennes tilslutt ha blitt svært alvorlig.

- Jeg led av kalium-mangel, og det er det som styrer syrebalansen i kroppen. Vi fikk mye mindre mat enn det ser ut til, og når man går lang tid uten mat så "spiser" kroppen tilslutt opp musklene. Da jeg kom hjem fant jeg ut at man faktisk kan dø av kaliummangel, så sånn sett er det greit at jeg ble sendt hjem, sier hun.

Og selv om hun synes det var leit å bli sendt hjem, sier 48-åringen at "Robinson"-tiden var helt fantastisk.

- Det beste med det hele er opplevelsen. Det er det ultimate lek og spill. Det å måtte gi totalt slipp på kontrollen, for på "Robinson" har du ikke kontroll over noe. Jeg har kost meg hvert eneste minutt. Det har vært veldig gøy, avslutter hun.

"Robinson Ekspedisjonen" sendes på TV3 søndager kl.20.00.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - Et rått spill for å bli kvitt meg
LES OGSÅ: - Våknet lam fra livet og ned