Til sykehus etter lastebil-krasj

TV-stjernen Miranda Cosgrove trodde hun skulle dø.

POPULÆR: Miranda Cosgrove har gjort stor suksess i ungdomsserien «iCarly» som blant annet sendes på NRK. Her er hun i en scene fra serien.
POPULÆR: Miranda Cosgrove har gjort stor suksess i ungdomsserien «iCarly» som blant annet sendes på NRK. Her er hun i en scene fra serien. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den amerikanske TV-stjernen Miranda Cosgrove (18) - best kjent fra ungdomsserien «iCarly» som her til lands sendes på NRK - fryktet hun skulle dø, da bussen hun satt i torsdag kolliderte med en lastebil.

Cosgroves buss var på vei til Kansas, da en veltet lastebil plutselig dukket opp foran dem på motorveien, ifølge nettstedet TMZ.com.

Istedenfor å prøve seg på en unnamanøver, som kunne fått også bussen til å velte, skal bussjåføren ha bestemt seg for å bremse for fullt, mens han kjørte mot lastebilen.

Det skal ha ført til at sammenstøtet ble minst mulig for Miranda og de andre passasjerene bak i bussen.

Cosgrove skal likevel ha blitt fraktet til sykehus for å få gips på sitt høyre ben, som skal ha fått en brist. I tillegg skal hun ha brukket lilletåen på det samme beinet.

Kilder nær TV-stjernen sier imidlertid til TMZ.com at hun kun er lykkelig over å være i livet etter den dramatiske ulykken.

Hun skal nå ha avlyst alle avtaler på ubestemt tid, som følge av episoden.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Først kom angrepet, så ble han påkjørt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer