I STØTET: Conan O' Brien tok i juni over det populære talkshowet "The Tonight Show" etter legenden Jay Leno. Her har han popgruppen Jonas Brothers på besøk. Foto: All Over Press
I STØTET: Conan O' Brien tok i juni over det populære talkshowet "The Tonight Show" etter legenden Jay Leno. Her har han popgruppen Jonas Brothers på besøk. Foto: All Over PressVis mer

Til sykehus etter Hatcher-møte

- Du så hvordan hodet hans traff gulvet.

SEHER.NO: Talkshow-verten Conan O' Brien (46) har prøvd det meste for å sette sitt eget preg på TV-programmet "The Tonight Show", etter at han overtok det populære talkshowet fra Jay Leno i juni.

Men lørdag ble publikums latter sittende fast i halsen, da komikeren ble slått bevisstløs under en sketsj med "Frustrerte fruer"-stjernen Teri Hatcher (44).

Paret var i ferd med å spille inn en parodi på Hatchers deltakelse i et triathlon-løp i Malibu 13. september, da ulykken skjedde.

- Mot slutten, da vi skulle krysse målstreken, gled han og slo hodet sitt. Han kom seg ikke opp med en gang, men tok seg til slutt sammen. Da spilte av reprisen, så man hvordan hodet hans treffer gulvet, sier Hatcher til Us Magazine.

O' Brien ble kjørt til sykehus etter ulykken, og produsentene måtte bytte ut Hatchers episode med en reprise.
Det er foreløpig ikke kjent hvor lenge Conan må holde seg borte fra jobben. Selv tar imidlertid komikeren episoden med et smil.

- Det siste jeg husker var at jeg nøt teaterstykket med fru Lincoln, og det neste som skjer er at jeg var i senga og ble servert kaker og juice, sier han i en kommentar, ifølge Us Magazine.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Se, han har slanket seg!