<strong>STYGT FALL:</strong> Jenny Skavlan måtte til sykehus i Los Angeles da hun skadet nakken under tv-innspilling med Daniel Franck.  Foto: Stella Pictures
STYGT FALL: Jenny Skavlan måtte til sykehus i Los Angeles da hun skadet nakken under tv-innspilling med Daniel Franck. Foto: Stella Pictures Vis mer

Til sykehus etter dramatisk fall

Jenny Skavlan skadet nakken under stuntopptak.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Torsdag i forrige uke ble Jenny Skavlan (25) fraktet til sykehus i all hast etter et dramatisk fall under tv-innspilling i Hollywood. Den populære tv-profilen holdt på å spille inn ekstremprogrammet «Fritt Fall» sammen med snowboardkjører Daniel Franck (37) da ulykken skjedde.

25-åringen skulle, ifølge Dagbladet, hoppe fra et syv og en halv meter høyt tak og lande på en haug med pappesker som skulle kollapse. Skavlan hoppet feil og eskene kollapset ikke, noe som kunne endt med store skader.

- Det var meningen at jeg skulle falle gjennom pappen, men så landet jeg med hodet på noe hardt, sier Skavlan til Dagbladet.

Programlederen, som er forlovet med TV-kjendis Thomas «Finger'n» Gullestad, ble fraktet for fulle sirener til et lokalt sykehus. Heldigvis fant ikke legene brudd i nakken eller ryggen. Skavlan og Falck ble hele tiden veiledet av en erfaren stuntman, Philip Tan, som forteller avisen at ting kunne gått mye verre.

- Dette stuntet er veldig, veldig farlig. 98 prosent av skuespillerne i Hollywood ville nektet å hoppe selv. Vi kan bare takke Gud for at hun ikke brakk nakken, sier han til avisen.

Skavlan skal ha fått nakkesleng, men vil fortsette innspillingen.

Tv-profilen kommenterer Dagbladets sak på Twitter.

«Dagbladet er litt som USA, jo større jo bedre. Alt er bra, det blir nok ikke «Ingen Grenser- kjendis» på meg i år».


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - De er forlovet  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer