SKADET FOTEN: Kelly Osbourne og Louis van Amstel var mandag i ferd med å gjennomføre en paso doble i den amerikanske versjonen av "Skal vi danse", da hun skadet foten sin kraftig. Her er et bilde fra en tidligere sending. Foto: Stella Pictures
SKADET FOTEN: Kelly Osbourne og Louis van Amstel var mandag i ferd med å gjennomføre en paso doble i den amerikanske versjonen av "Skal vi danse", da hun skadet foten sin kraftig. Her er et bilde fra en tidligere sending. Foto: Stella PicturesVis mer

Til sykehus etter danse-ulykke

Nå frykter "Skal vi danse"-stjernen at hun må trekke seg.

SEHER.NO: Ozzy Osbournes datter Kelly (25) - kjent fra realityserien "Meet the Osbournes" - har denne høsten prøvd seg i den amerikanske utgaven av "Skal vi danse", med vekslende hell.

Og i helgen opplevde Kelly sin største ulykke på dansegulvet til nå, da hun måtte fraktes til sykehus etter en ulykke på parketten.

Kelly var ifølge Daily Mirror i ferd med å gjennomføre en pasa doble, da hun slo foten sin hardt i gulvet.

Med store smerter ble hun fraktet til kjendis-sykehuset Cedars-Sinai i Los Angeles, hvor legene gjennomførte røntgen og andre undersøkelser av beinet hennes.

Kelly har foreløpig ikke kommentert skaden, men flere amerikanske medier hevder den er så alvorlig at hun kan bli nødt til å trekke seg fra "Skal vi danse".

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767
LES OGSÅ: - Hun er Norges hotteste dame