John Arne Riise:

Til sykehus etter bilulykke med datteren

- De har det etter forholdene bra, sier Riises manager.

PÅ SYKEHUS: Tidligere fotballproff John Arne Riise havnet på sykehus etter en trafikkulykke. Her med kona Louise Angelica Riise. Foto: Andreas Fadum
PÅ SYKEHUS: Tidligere fotballproff John Arne Riise havnet på sykehus etter en trafikkulykke. Her med kona Louise Angelica Riise. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Politiet i Møre og Romsdal melder natt til onsdag på Twitter om en ulykke på innfartsveien til Ålesund.

John Arne Riises manager, Erland Bakke, bekrefter overfor Dagbladet, at det var Riise og datteren Ariana (19) som var involvert i ulykken.

- Han kjørte sin datter Ariana hjem til Ålesund. Rett før ankomst var det en hindring i veibanen som medførte at John Arne Riise svingte raskt til venstre og kolliderte med autovernet, skrev Bakke i en epost til Dagbladet etter ulykken.

På sykehus

Han fortalte at 39-åringen og datteren ble fraktet rett til sykehus.

- Begge er fraktet til sykehus for rutinemessig kontroll, og har det etter forholdene bra. Planen var å kjøre tur/retur Tønsberg i løp av natten. Nå blir han liggende på sykehus til i morgen tidlig, skrev Bakke.

BIG SPENDER: John Arne Riise får kjørt seg i denne ukens episode av «I lomma på Slije». Video: TV3/Viafree Vis mer

Onsdag morgen forteller Bakke til Se og Hør at både far og datter er ute av sykehuset.

- De har reist hjem til Ariana. De har det bra. De er veldig takknemlige for innsatsen til politi, ambulanse og sykehus, som gjorde en formidabel jobb, skriver han i en tekstmelding.

- Ikke mistanke

Politiet i Møre og Romsdal bekrefter at det har vært en trafikkulykke.

«Melding om trafikkulykke på innfartsveien. En bil involvert, ligger på siden midt i veibanen. To personer i bilen, begge er ute og bevisste. Ukjent skadeomfang. Nødetatene på vei», skrev politiet på Twitter litt før klokken 2.

Da nødetatene kom fram til stedet konkluderte de med at det ikke var store personskader, men at bilen ikke var kjørbar.

- Det er overhodet ikke noen mistanke om promillekjøring eller noe straffbart. Vi har en formening om hva som er skjedd, men vi skal avhøre de involverte først, sier operasjonsleder Sindre Molnes til Dagbladet.

HØYGRAVID: John Arne Riise og Louise Angelica Riise dukket opp på den røde løperen før Elle-festen. Vis mer

En time etter den opprinnelige meldingen, litt før klokken 3 melder politiet at veien er åpnet igjen.

«Begge de involverte kjørt til sykehuset for sjekk. Veien ryddet og åpnet for normal ferdsel. Politiet oppretter sak og tar avhør av de involverte/vitner», skriver politiet på Twitter.

LES OGSÅ: Deler sjeldent glimt av nyfødt datter

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer