- Til slutt fikk hun nok av utroskapen

Jennie Garths ektemann gjennom 11 år, Peter Facinelli, skal ha hatt et forhold til en annen kvinne i lengre tid.

SKILLER SEG: Onsdag ble det kjent at kjendisparet Peter Facinelli og Jennie Garth skiller seg etter 10 års ekteskap. Foto: All Over
SKILLER SEG: Onsdag ble det kjent at kjendisparet Peter Facinelli og Jennie Garth skiller seg etter 10 års ekteskap. Foto: All Over Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Onsdag ble det kjent at «Twilight»-skuespilleren Peter Facinelli (38) og hans kone Jennie Garth (39) skal skilles, og kort tid etter begynte de første ryktene om at bruddet skyldtes utroskap, å svirre.

En kilde nær paret sier til nettstedet Scallywag & Vagabond at Facinelli Garth - som er kjent fra 90-talls serien «Beverly Hills 90210» - skal ha krevet skilsmisse etter at Facinelli hadde en affære med en kanadisk kvinne.

- Han har truffet en annen kvinne en god stund. Han og Jennie prøvde å få det til å fungere for barnas skyld og Jennie spilte god husmor så lenge hun kunne, men til slutt fikk hun nok.

Den kanadiske kvinnen skal være i 20-årene, men navnet er foreløpig ikke kjent.

Hun skal ha møtt Facinelli i Vancouver, da skuespilleren var i Vancouver for å spille inn den foreløpig siste Twilight-filmen, som ennå ikke har hatt premiere.

Facinellig og Garth har vært sammen siden de møttes på settet til filmen «An Unfinished Affair» i 1996, og giftet seg i 2001. De har døtrene Luca (14), Lola (9) og Fiona (5) sammen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Fjernet gifteringen da nyheten kom ut

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer