Charli D'Amelio:

Til Se og Hør:
- Ekstremt vanskelig

Charli D'Amelio tok verden med storm over natten. Siden har livet hennes og familiens aldri vært det samme.

NYE STJERNER: Charli og Dixie D'Amelio har tatt verden med storm det siste året. Foto: Frank Micelotta / Hulu / PictureGroup / Shutterstock / NTB
NYE STJERNER: Charli og Dixie D'Amelio har tatt verden med storm det siste året. Foto: Frank Micelotta / Hulu / PictureGroup / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Det er få som har fått sin plass på stjernehimmelen så raskt som TikTok-stjernen Charli D'Amelio (17). Hun bærer tittelen som «dronningen av TikTok», og følges av svimlende 124,4 millioner i skrivende stund.

Som om ikke det er nok, vokser følgerskaren hennes i rekordfart.

Den enorme suksessen, som startet med dansevideoer fra pikerommet, har nådd hele verden, og for kort tid siden fikk hun sin egen realityserie, «The D'Amelio Show».

Her følger man 17-åringen tett, men også søsteren hennes Dixie (20) og foreldrene Heidi (49) og Marc (52), som naturligvis også nyter godt av Charlis suksess.

De er kanskje ikke like store stjerner som henne, men det er liten tvil om at også de har fått stjernestatus i løpet av det siste halvannet året. Dixie har blant annet gitt ut flere låter.

I forbindelse med familiens tv-serie, som i Norge sendes på Disney plus, fikk Se og Hør mulighet til å intervjue firkløveren.

DOBBELTGJENGERE: De to Hollywood-skuespillerne Scarlett Johansson og Margot Robbie har hver sine dobbeltgjengere på TikTok. Video: TikTok. Reporter: Julie Tran. Vis mer

- Lærer mens vi går

På spørsmål om hvordan livet har endret seg fra at folk begynte å legge merke til dem og følgerskaren vokste, til i dag hvor de har bosatt seg i Los Angeles og er på kjendisfester, legger ikke Charli skjul på at mye har skjedd.

- Det er sykt å se hvor langt vi har kommet og hvor mye livet vårt har endret seg - til og med bare på de siste månedene, sier Charli til Se og Hør, og fortsetter:

PÅ RØD LØPER: Heidi, Dixie, Charli og Marc har vært på flere kjendistunge røde løpere det siste året. Her under MTV Video Music Awards i september. Foto: Oconos-Arryo/Pa Photos/NTB
PÅ RØD LØPER: Heidi, Dixie, Charli og Marc har vært på flere kjendistunge røde løpere det siste året. Her under MTV Video Music Awards i september. Foto: Oconos-Arryo/Pa Photos/NTB Vis mer

- Jeg føler at hver dag så vokser vi som personer, og hverdagen vår endrer seg.

TikTok-stjernen forteller at de forsøker å forstå hvordan det hele fungerer, men at de samtidig fokuserer på egen lykke og familiebåndet.

- Jeg føler vi lærer mens vi går, sier hun.

I den ferske realityserien får fansen et innblikk i hverdagslivet til familien på fire, også hvordan de takler benhard kritikk og netthets.

KREATIVE: Mens Charli er blitt kjent for sine dansevideoer, driver storesøster Dixie med musikk. Sistnevnte har gitt ut flere låter mens Charli blant annet har danset med Jennifer Lopez. Foto: Orion / TheBigShotApp / Shutterstock / NTB
KREATIVE: Mens Charli er blitt kjent for sine dansevideoer, driver storesøster Dixie med musikk. Sistnevnte har gitt ut flere låter mens Charli blant annet har danset med Jennifer Lopez. Foto: Orion / TheBigShotApp / Shutterstock / NTB Vis mer

Ifølge Charli prøver de å ikke la seg påvirke.

- Vi lærer av fantastiske folk og får jobbe med fantastiske mennesker. Det har vært vilt å se vår personlige utvikling, det har på en måte vært den største endringen, sier hun.

SJOKKERENDE: En ny TikTok-trend der man bruker nål og blekk til å tegne på fregner på ansiktet, vekker stor oppsikt. Video: TikTok/Youtube. Reporter: Julie Tran Vis mer

- Alt har endret seg

17-åringen innrømmer imidlertid at det ikke alltid er like lett, spesielt med millioner av fans.

- Noen ganger har du en dårlig dag, og noen ganger vil du ikke snakke med noen og holde deg for deg selv. For meg spesielt så bruker jeg å være mer usikker når jeg snakker med folk, sier hun, og fortsetter:

- Å bli vant til det har vært ekstremt vanskelig for meg, men jeg lærer hver eneste dag hvordan jeg skal gjøre dette. Det er det programmet viser - oss som finner ut hvordan vi skal gjøre dette sammen.

LIK: Dette er Tiktok-brukeren, Lisa Tranel. Hun går viralt fordi hun er svært lik Jennifer Aniston. Vis mer

- Hvordan har suksessen påvirket familien?

- Alt vi gjør har på en måte endret seg. Men vi er fremdeles en familie som er sammen, som gjør alt sammen. Vi har ikke endret oss som personer selv om livet vårt har endret seg, så da føles det ikke så drastisk, svarer storesøster Dixie.

Støttes av foreldrene

Charli, som forteller at hun hadde oppnådd det meste hun så for seg i livet da hun fylte 16, påpeker at til tross for at livet tok en brå vending, lever hun på mange måter som før.

- Det er åpenbart ting som er annerledes, men jeg går på senteret, shopper og er ute på middag med familien. Det er så mye som er det samme, og det er jeg takknemlig for - at jeg får gjøre slike ting.

VEKKER OPPSIKT: Den italienske modellen Luca Marchesi vekker oppsikt med kjevetrening på TikTok. Det får folk til å reagere. Vis mer

Dixie forteller at også hun prøver å leve så normalt som mulig, men at hun virkelig vil benytte mulighetene hun har fått til å gjøre noe mer.

- Det er en sjanse i livet, og jeg verdsetter den, sier hun.

På spørsmål til foreldrene, om de har noen råd til døtrene, svarer Marc:

- Vår jobb som foreldre er å beskytte dem. Noen ganger må vi beskytte dem mot seg selv. Vi må vite når vi skal pushe litt eller holde igjen. Det er en tøff ting å gjøre, sier han, og fortsetter:

- For jeg skal se dem i ansiktet om ti år fra nå, og se om vi gjorde den beste jobben vi kunne som foreldre ved å guide dem gjennom dette. Det er noe vi lærer å gjøre hver dag.

GÅR VIRALT PÅ TIKTOK: Artisten Victoria Nadine har blitt en anerkjent artist. Video: Rød Løper Vis mer

Ifølge faren skal han og kona Heidi gi døtrene kjærlighet og støtte, noe han selv mener høres ut som en klisjé.

- Men det er grunnarbeidet for å hjelpe dem med å gjøre det bra gjennom dette. Det er det vi er her for, sier han.

LES OGSÅ: Refses for datingforsøk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer