«Maskorama»:

Til Se og Hør: - Har nesten blitt avslørt

«Maskorama»-finalistene avslører hvordan det har vært å holde på hemmeligheten.

FINALE: Snømonsteret, dragen og bamsen røper hvordan det har vært å holde på «Maskorama»-hemmeligheten. Foto: Julia Marie Naglestad/NRK
FINALE: Snømonsteret, dragen og bamsen røper hvordan det har vært å holde på «Maskorama»-hemmeligheten. Foto: Julia Marie Naglestad/NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lørdag er det duket for den storslåtte finalen i «Maskorama», hvor vi endelig skal få vite hvilke tre finalister som skjuler seg bak de mystiske maskene.

Til nå har tusenvis av nordmenn engasjert seg i den populære gjetteleken. De gjenværende finalistene holdes likevel godt skjult, vel å merke. Selv om sikkert flere tror de har gjettet riktig.

Se og Hør har vært i kontakt med finalistene på mail. Vi har fått vite hvor nære de har vært på å bli avslørt, og hvordan det har vært å bære på hemmeligheten.

«MASKORAMA»: Bamsen viste trolig frem litt mer enn det som var meningen i lørdagens opptreden. Video: NRK Vis mer

Ble nesten avslørt

De som skal kjempe om seieren under lørdagens sending er altså dragen, bamsen og snømonsteret.

Først ut er dragen, som er blitt kjent for å lage litt av et show for publikum helt siden første program ble sendt. Dragen har også vært manges favoritt. Her er det blant annet blitt gjettet på både TIX (28), Victor Sotberg (30) og Marcus og Martinus (19).

SKRÅSIKKER: «Vikingen» kom på tredjeplass i fjorårets sesong av «Maskorama». Nå føler han seg sikker på hvem som skjuler seg bak «Dragen». Video: Rød Løper/NRK Vis mer

Den underholdende dragen innrømmer imidlertid at det har vært enkelt å holde alt for seg selv.

- Det har vært lett å bære på hemmeligheten. Jeg er full av hemmeligheter, så hva er vel én til? forteller han til Se og Hør, og legger til:

- Jeg har nesten blitt avslørt, men klarte fort å snu oppmerksomheten over til noen andre.

AVSLØRT: Det har mye spekulasjoner om Tix er «Dragen» i «Maskorama» eller ikke, her blir han avslørt. Video: Rød Løper/Steffen Pettersen Vis mer

- Må tenke seg om

Neste ut er bamsen, som har mestret flere sjangre med den treffsikre stemmen sin. Artist Marion Ravn (37), som befinner seg i detektivpanelet, ser ut til å være skråsikker på at det er artist Ingeborg Walther (22).

Det er imidlertid noe flere andre også har gjettet seg frem til. Andre navn som står på gjestelista er Emilie Nereng (26), Sandra Lyng (34) og «Supernytt»s Selma Ibrahim Karlsen (26).

I motsetning til dragen, har det ikke vært like lett for Bamsen å holde kortene tett til brystet.

AVSLØRER: Herman Dahl avslører detaljer fra fjorårets «Maskorama»: - Sitter bare noen centimeter fra hverandre. Video: Celina Morken, reporter: Jonas Hammer, edit: Steffen Pettersen Vis mer

- Det har vært både lett og vanskelig på samme tid! Man må alltid tenke seg om to ganger før man forlater huset eller har en samtale med et mistenksomt menneske, avslører hun, og fortsetter:

- Det har samtidig vært supergøy å holde på en så stor hemmelighet, kiler alltid litt ekstra i magen på lørdagskveldene når jeg kommer hjem fra sending!

Videre forklarer bamsen at det også har vært utfordrende å ikke kunne si et eneste ord under både prøver og sendinger.

- Det er ikke alltid like lett å være stille i timevis, men det har gått bra hittil! Hihi. Bortsett fra det har jeg vært god på å snike meg rundt og lyve så det renner. Blir spennende å se hvor lang nese jeg har fått denne høsten.

MASKORAMA: Nok en kjendis måtte ta av seg masken i Maskorama. VIDEO: NRK Vis mer

Snømonsteret

Den siste finalisten er snømonsteret. Gjennom sendingene er det ingen tvil om at dette monsteret har imponert både dommerne og publikum. Det er imidlertid ikke hvem som helst som kan beherske flere sjangre like godt.

I gjetteleken er det nemlig artist Didrik Solli-Tangen (34) som fremdeles er hovedmistenkt. Samtidig er det også flere som tror at det er brødrene Bård (39) og Vegard Ylvisåker (42) eller Petter Northug (35) som gjemmer seg bak.

AVSLØRT: Christian Ringnes var lykkelig over å være avslørt som heldiggrisen i årets Maskorama. Vis mer

Snømonsteret legger imidlertid ikke skjul på at det har vært vanskelig å ikke røpe noe.

- Det å fortelle en løgn og bære på en hemmelighet, synes jeg er fryktelig!

På spørsmål om han har vært nære på å bli avslørt svarer han:

- Har ikke vært nære å bli avslørt, ikke i det hele tatt. Hva folk tror er én ting, men hva de kan bevise er noe helt annet. Der er det ingen som kan ta meg på noe, sier snømonsteret lurt.

Nå gjenstår det bare å se hvem som faktisk skjuler seg bak maskene.

LES OGSÅ: Åpner seg om fremtiden

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer