Rob Lowe:

Til Se og Hør: - Elsker papparollen

Hollywood-stjernen mistenker at hans nye rollefigur er kraftig inspirert av ham selv.

FARSROLLEN: Rob Lowe er aktuell i TV-serien «9-1-1: Lone Star», og åpner seg i den forbindelse til Se og Hør om det å være far. Her med sønnene Matthew og John og kona Sheryl Berkoff i 2016. Foto: David Buchan/ REX/ NTB
FARSROLLEN: Rob Lowe er aktuell i TV-serien «9-1-1: Lone Star», og åpner seg i den forbindelse til Se og Hør om det å være far. Her med sønnene Matthew og John og kona Sheryl Berkoff i 2016. Foto: David Buchan/ REX/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Med sin mørke, frodige manke og blå, intense øyne gjorde Rob Lowe (56) tenåringsjenter mo i knærne på 1980-tallet, i filmer som «The Outsiders», «St. Elmo’s Fire» og «Youngblood».

Siden den gang har Hollywood-stjernen medvirket jevnlig i filmer og TV-serier, og blitt nominert til både Emmy- og Golden Globe-priser for sine rolleprestasjoner i blant annet «Presidenten» og «The Grinder».

I forbindelse med lanseringen av «9-1-1: Lone Star» på strømmetjenesten Disney+, traff Se og Hør Lowe under et Zoom-møte.

56-åringen er hovedrolleinnehaveren i TV-serien, og bærer rollen som Owen Strand, en brannmann som forflytter seg fra Manhattan til Austin i Texas med sønnen. I sin nye tilværelse kjemper han mot naturkatastrofer, ulykker og personlige problemer.

I likhet med karakteren sin, er også Lowe far, og har sønnene Matthew Edward (27) og John Owen (25) sammen med kona, sminkør Sheryl Berkoff (59).

- Veldig meningsfylt

Overfor Se og Hør letter Lowe på sløret om livet som tobarnsfar og hans likhetstrekk med Strand.

- Jeg tror vi er like når det kommer til farsrollen, ved at vi virkelig støtter guttene våre. Jeg har to gutter. Owen har en sønn. De er like gamle omtrent. Det er mye snakk om kjærlighetsliv og jobb. Da de var små handlet det om å gjøre lekser og re senga, og nå er det forhold og arbeid, forteller han og humrer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer