RETTSKLAR: Mel Gibson og Oksana Grigiorieva ser ut til å havne i en bitter rettsstrid. Foto: Stella Pictures
RETTSKLAR: Mel Gibson og Oksana Grigiorieva ser ut til å havne i en bitter rettsstrid. Foto: Stella PicturesVis mer

Til retten for å stoppe eksen

Iskalde fronter mellom superstjernen og eks-kjæresten...

SEHER.NO:  For ett år siden skapte filmstjernen Mel Gibson (54) sjokkbølger i Hollywood, da det ble kjent at han hadde forlatt sin kone gjennom 29 år, Robyn, for den 15 år yngre, russiske sangerinnen Oksana Grigorieva (39).

Men allerede i april i år, bare fem måneder etter at paret fikk en velskapt datter sammen, er forholdet deres over. I forrige måned bekreftet «Braveheart»-stjernen og Oksana at romansen deres er over, og ifølge parets talspersoner kom bruddet som følge av deres hektiske arbeidsplaner. 

Nå går Mel Gibson til rettslige skritt for å sørge for bedre tilgang hans syv måneder gamle datter Lucia, skriver Radaronline. I en sjokkerende utvikling i det bitre bruddet med Oksana Grigorieva, fullførte den 54 år gamle skuespilleren nemlig papirene i Los Angeles Superior Court torsdag, skriver nettstedet.

I papirene er Grigorieva oppført som tiltalt. Oksana fikk selv se dokumentene i sitt hjem i Sherman Oaks rundt klokka 17.00 onsdag.

Men mens saken er lukket, noe som betyr at dokumentene ikke kan bli sluppet ut i offentligheten, hevder Radaronline.com at saken dreier seg om tre ting, i tillegg til Gibsons tilgang til datteren  Lucia.

I tillegg til påbudet handlet det meste om en fremtidig rettshøring, samt et skriv om besøksrettigheter og omsorgen for barnet.


Skuespillerens talspersoner vil dog ikke kommentere saken overfor nettstedet.

I tillegg til Lucia har Gibson syv barn, seks sønner og en datter, mens Grigorievahar en sønn, Alexander, med sin tidligere kjæreste, skuespiller Timothy Dalton.


Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 LES OGSÅ: - Mel er en fantastisk elsker